Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wasze sposoby na PTZ !

Autor Wiadomość
RE: Wasze sposoby na PTZ !
Sprawdź:
Mnie kusi ostro do tego, abym wciskał ciągle SUBMIT, ale od dzisiaj się przełamałem i jadę na Legalu.Big Grin
Taa, ja nawet jakbym klikał 1000 razy na te SUBMIT to i tak wyskoczą mi te 2 PTZ, już tak jakoś mam ;P

A co do moich sposobów - w zasadzie nie mam żadnego, po prostu loguje się, odpowiadam w Dailies i mam te 4 PTZ dziennie, kiedyś się tam uzbiera na coś porządnego, wystarczy cierpliwości Smile
WojaS bo żeby ten sposób działał, trzeba mieć wolnego neta.
Aha, 5 Mb/s raczej nie można nazwać "wolnym" xd
W sumie to i tak nie ma dla mnie znaczenia, i kto wie, może dzięki temu 1-razowemu klikaniu uniknę bana lub coś w tym stylu ;P
Ja pierwszym kontem nie ryzykuje, ale jak cos wygram to zaloze drugie konto i wtedy same fejk maile i chce zobaczyc czy przejdzie ;d
(05-12-2009 01:14)d4ri0s3k napisał(a):  Ja pierwszym kontem nie ryzykuje, ale jak cos wygram to zaloze drugie konto i wtedy same fejk maile i chce zobaczyc czy przejdzie ;d

hmm..watpie zeby Ci przeszlo no ale sprobowac mozeszWink choc male szanse sa
to mowicie ze nie opyla sie robic meili i wysylac na nie zapro musze sie przyznac ale zdobylem tak 232 ptz od tyg zrobilem gdzies okolo 50 meili w z-list jestem i po kazdym meilu wyciagalem wtyczke od liveboxa line-in i ip zmienialo bo zmienne mam i jakos tak doszlo jestem ciekaw co na to lockerz czy dostane psp
niestety nie dostaniesz =/ na ostatnim restocku moj kumpel z uczelni robil tak samo resetowal ip jednak to nic nie daje.
Mimo iż wygrał 50 funtow to nie dostał ich otrzymujac maila iż wyzeruja mu wszystkie punkty i dają drugą szanse...

[Obrazek: zarabiam.com.png]
hmm moze mi sie pofarci zobaczymy jak nie to legal mnie czekaBig Grin
jesli sie zorientuja to na pewno nie "potrącą"tylko wyzerują, chyba że bedziesz mial farta i się nie zorientuja Tongue

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Odpowiedz