Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No to jeśli można wstawiać linki tylko na swoich stronach, których jest sie właścicielem to troche przechlapane. Już 2 konta mi zbanowali, bo raz miałem zapisaną tylko jakąś strone z neta a drugi raz na główną strone miałem swojego bloga i jakieś inne blogi. Pytanie do tych, co im wypłacili : Jak macie rozwiązane ze stronami ? Czy macie tam tylko strony którymi jesteście Wy właścicielami a wstawiacie na inne ?
A mnie zablokowali, bo nie czytałem regulaminu i wstawiałem linki po różnych stronach.
Z drugiej strony ciekawe co im to przeszkadza, ludzie i tak klikają i wchodzą na ich strony z moich poleconych, ech niech się wypchają
Zarabiałem tak chyba jakieś 10 zł ale fajny sposób tylko blokują konta za to ja zostałem zablokowany napisałem do nich i odblokowali ale nie można tak promowac