Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL (/Temat-Jak-zarobic-na-programie-partnerskim-CENEO-PL-104540) |
Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - marleyka - 25-12-2014 13:34 Od paru ładnych tygodni siedzę z ręką w gipsie i przypadkiem wypracowałam taki sposób. Nie jest to metoda 'nic nie robię, kasa leci'. Ale stabilnie i pewnie dało mi się zarobić do 200 zł dziennie. Nie jest to kwota zawrotna ale w obecnej sytuacji musi mi wystarczyć. Jak Tobie tyle odpowiada to poniżej jest opisana metoda, którą sobie wypracowałam "z nudów". Możliwe, że da się z tego zarobić więcej. Sprawdzę z kolejnymi tygodniami - bo jeszcze trochę w tym gipsie posiedzę. REJESTRUJESZ SIĘ NA CENEO (czysty link) REJESTRACJA (reflink) i możesz zarabiać np. moi sposobem. (opisuję go poniżej) Na CENEO zarabiasz za to jak ktoś kliknie w Twoje linki, a jeszcze więcej jak ktoś dokona zakupów przez te linki. JAK TO ZROBIĆ? Na CENEO jest praktycznie wszystko. Od skarpet po części samochodowe, urządzenia, sprzęty itd. itd. Przykład o produktach kuchennych - to przed świętami dobrze szło. 1)Szukasz w necie blogów np. kulinarnych. 2)Na CENEO wyszukujesz kategorie np. wyposażenie kuchni. 3) Na blogu czytasz sobie jakiś wpis np. o pieczeniu ciast (na ten temat jest w necie pewnie z 100 000 wpisów smile 4) W panelu partnera na CENEO tworzysz swój link do strony z wyposażeniem kuchni do kategorii wypieki. 5) Na blogach o wypiekach zostawiasz komentarz ze swoim linkiem do ceneo. (np. super przepis, chyba go wykorzystam w przyszły weekend w swojej kuchni itd. a widziałaś takie fajne foremki do ciasta <i tu wklejasz swój link>. Nie rób oczywiście nachalnego SPAMU i nie wklejaj linków bez sensu. Przeczytaj wpis i skomentuj rzeczowo, pochwal autora, pozdrów itp. To wygląda naturalnie i przynosi spore zyski. Ja w ten sposób skomentowałam ostatnio 4 czy 5 wpisów i zarobiłam 73 zł tylko tego samego dnia. Kilka złotych z klikania i procent za sprzedaż. To taki przykład. Bo przecież można komentować wszystko: militaria, motoryzacja, zdrowie, święta, sport co Ci przyjdzie do głowy. A przecież raz zostawiony link będzie generował przychody cały czas i z jednego linku może się okazać, że będzie kilka sprzedaży. RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - ASTONEQ - 25-12-2014 13:39 No tak, ale czy regulamin ceneo na to pozwala ? Kiedyś Nie mogłem reklamować na fanpage nawet bo regulamin zabranial RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Noozer - 25-12-2014 13:42 Jakie są stawki z kliknięcie ? RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - averegen - 25-12-2014 13:49 Chyba 20gr za unikalne wejscie RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Szrejter - 25-12-2014 13:53 Orientuję się czy wypłacają na luzie czy np. jeżeli będę miał mało zakupów a dużo wejść to nie dostanę bana itd.? RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - Jaro070 - 25-12-2014 13:59 (25-12-2014 13:39)ASTONEQ napisał(a): No tak, ale czy regulamin ceneo na to pozwala ? Kiedyś Nie mogłem reklamować na fanpage nawet bo regulamin zabranial Nie zezwala, dają bany po przekroczeniu progu wypłaty. ALE, Skąpiec ma bardziej przyjazny Regulamin i ten sposób może tam zadziałać. RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - hertia - 25-12-2014 13:59 (25-12-2014 13:39)ASTONEQ napisał(a): No tak, ale czy regulamin ceneo na to pozwala ? Kiedyś Nie mogłem reklamować na fanpage nawet bo regulamin zabranial Cytat:g. rozsyłania masowej informacji o Stronie WWW lub przekierowania zawartego w hiperłączu do użytkowników Internetu (tzw. spamming), przy wykorzystaniu dowolnego medium (e-mail, listy dyskusyjne, grupy dyskusyjne, komunikatory, IRC itp.) bądź samodzielnego i nieuzgodnionego z Ceneo umieszczenia Kreacji Reklamowych na stronie o charakterze “łańcuszka szczęścia” lub innej stronie służącej do masowego przesyłania, a także umieszczanie Kreacji Reklamowych w sposób powodujący naruszenie zasad pozycjonowania Serwisu Ceneo.pl przez wyszukiwarki internetowe. Raczej tak ale to już zależy od interpretacji i czym jest spam. Cytat:Co oferujemy naszym partnerom? To już było gdzieś na forum jest też Nokaut, Skąpiec itp tylko że nokaut i skapieć to tylko pps np nokaut zezwala na promocje przez fb. RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - marleyka - 25-12-2014 14:10 Póki co jestem bez bana i wypłaciłam kilka razy. Wydaje mi się, że wejścia są 'nienachalne'. I rzeczywiście trafia się z towarem do osób zainteresowanych, stąd i sprzedaż trafia się często. A przecież ceneo o to chodzi, żeby dzięki nim ich reklamodawcy sprzedawali swój towar. RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - hertia - 25-12-2014 14:31 Czyli nie robisz bezmyślnego spamu może skoro już parę razy wypłaciłeś tylko pewnie na forum zaraz ktoś zacznie wklejać i spamować: "Fajny blog fajny przepis normalnie zaj*biste mam super pomysł kup [kuchenka link pp] szybko bo fajne" i tak na wszystkie blogi kulinarne. RE: Jak zarobić na programie partnerskim CENEO.PL - marleyka - 25-12-2014 14:55 (25-12-2014 14:31)hertia napisał(a): Czyli nie robisz bezmyślnego spamu może skoro już parę razy wypłaciłeś tylko pewnie na forum zaraz ktoś zacznie wklejać i spamować: Napisałam w pierwszym poście, że trzeba komentować naturalnie. Wybierać wpisy, które nam osobiście pasują. Automatyzmu tu nie ma niestety. Jak zapracujesz - tyle zarobisz. Trochę kreatywności a czasami kontrowersji nie zaszkodzi. Trzeba wzbudzać zainteresowanie. Dzięki temu kamuflujemy swoje linki i wydają się być bardzo naturalne. Opisałam sposób, którym jako tako ze złamaną ręką, daje mi wyżyć Jak ktoś 'ma lekki język' to ta metoda mu przypadnie do gustu i będzie zarabiać. Nie każdy musi z tego korzystać |