Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@Comparic Chciałem się zapisać na webinar, jednak posiadam już konto demo na OptionTrade więc podałem tam maila oraz hasło. Po wszystkim jest napisane, aby odwiedzić skrzynkę mailową, w skrzynce nie otrzymałem żadnego maila, również w spamie.
(04-06-2015 17:02)Critical napisał(a): @Comparic Chciałem się zapisać na webinar, jednak posiadam już konto demo na OptionTrade więc podałem tam maila oraz hasło. Po wszystkim jest napisane, aby odwiedzić skrzynkę mailową, w skrzynce nie otrzymałem żadnego maila, również w spamie.
Przepraszam, że dopiero teraz, umknęła mi Twoja wiadomość. Bardzo dziwne - w takich sprawach kieruj się do supportu. My odpowiadamy jedynie za przygotowanie i prowadzenie webinarów dla OptionTrade, od strony technicznej oni się tym zajmują. Może być również tak, że zabrakło miejsc w pokoju webinarowym chociaż to mało prawdopodobne.
Przy innych próbach rejestracji miałeś podobnie?
Teraz próbnie się rejestrowałem i mail mi normalnie przyszedł w przeciągu kilku sekund. Spróbuj może jeszcze raz?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2015 11:33 przez Comparic.)
Od środy Comparic.pl rozpoczyna nowy cykl webinarów dla brokera Option Trade Od dzisiaj natomiast nowy cykl dla brokera Forex XM - serdecznie zapraszamy na zapoznanie się z rozpiską i do zapisów:
(14-09-2015 20:02)Okazzi napisał(a): Comparic, mam rozumieć, że będzie coś dla zielonych?
Na przykład w serii dla Option Trade zaczynamy jutro od wprowadzenia do świata opcji binarnych - każde kolejne spotkanie to coraz więcej wiedzy z zakresu inwestowania, psychologii, zarządzania kapitałem oraz konkretnych strategii. Po całym cyklu uda się więc zbudować sporo wiedzy - także zapraszamy
Już jutro o 20:00 Marcin Nowogórski z Comparic.pl poprowadzi szkolenie dla brokera Option Trade - wprowadzenie do opcji binarnych. Rozpoczniemy nim cykl szkoleń, które pokażą wszystkim inwestorom czym są OB i jak skutecznie na nich zarabiać.
Link do rejestracji poniżej. Serdeczne dzięki za skorzystanie z naszego linku referencyjnego: