Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam przyjemność zakomunikować, że od tego tygodnia co środę odbywać się będą darmowe webinary prowadzone przez redaktorów z Comparic przy współpracy z brokerem Option Trade
Można dawać swoje sugestie, życzenia co do tego co chcielibyście na nich zobaczyć.
Mamy dość duży zespół i większość wskaźników, zagadnień analizy technicznej oraz różnych rynków kapitałowych jest przynajmniej jednej z osób znana, dlatego też postaramy się spełnić wszystkie życzenia.
Zapraszamy!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 12:41 przez Comparic.)
Pierwszy webinar startuje o 18:00 i dotyczy podstawowych pojęć OB - wprowadzenie. Poruszone zostaną jednak również zagadnienia, które mogą przydać się bardziej doświadczonym traderom
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2014 12:39 przez Comparic.)
Bardzo profesjonalny serwis. Zarabiają na IB i w zamian dają sygnały i szkolenia dla klientów.
Klienci się zapisują - sygnały zarabiają pięknie, jednak część klient cały czas bankrutuje. Dlaczego? Bo niestety wiele osób nie chce się słuchać, tylko "wie lepiej"
Natomiast powiem szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony osobami, które przychodzą spoza rynków finansowych właśnie z Zarabiam. Jest troszkę inne podejście - nie zjadłem wszystkie rozumy i sam wiem lepiej, ale posłucham się bardziej doświadczonych.
Może fakt, że tak się dzieje na FX wynika stąd, że często spotykam się z ludźmi którzy osiągnęli niesamowity sukces w życiu zawodowym i uważają, że skoro "w życiu" wszyscy się ich słuchają rynek również posłucha. Niestety tak nie jest.
Jeżeli będą zainteresowani OptionTrade zgodziło się przygotować dodatkowy webinar odnośnie MT4 - data sobota, 29 listopada. Dzięki temu pracujący też będą mieli szansę
Już dzisiaj o 19:00 webinar podsumowujący rok 2014 i prognozujący zmiany w 2015 Spora część naszej redakcji opowie o wykresach pokazując na co zwrócić szczególną uwagę, przeanalizujemy pozycje dużych graczy i na pewno nauczymy się czegoś nowego.
Dzisiaj niezwykle interesujący temat jeżeli chodzi o analizę techniczną, a mianowicie Wstęgi Bollingera - doskonała technika do określania końca korekt w wyraźnych trendach
Webinar idealny nie tylko dla sympatyków Opcji Binarnych, ale również dla inwestorów FX. Wstęp jak zwykle za darmo, miejsca ograniczone!