Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie.
Sprawdź:
(17-06-2012 22:37)Mosiek20 napisał(a): No na CB rzeczywiście próbowałem kilka z tych co zostały podane i wchodza, a dostałem pobranko z USA za 1.76$ Robi sie ciekawie jak zaczyna działać ^^ Gdyby jeszcze tak FC coś zrobiło, żeby te oferty zaczęły działać...
[FireCash]
-w jakiej jestes kondycji
-wielki test partnerski
-przetestuj swoje iq
-test na inteligencje
-kazdy chce zostac milionerem
Z tym że po każdej wykonanej ofercie trzeba poczekać do 5 minut i odświeżyć stronę.
ja jestem właśnie w trakcie czekania robiac wielki test partnerski i lipa :/ czekam juz 10 minut mam napisane gratulacje a pobieranie sie nie zaczyna
Rozumiem że nic nie odświeżałeś?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2012 13:32 przez Mosiek20.)
Widze że trzeba na biezaco sprawdzać czy coś działa i tu pisac, bios jesli mozesz daj gadu na pw bede pisac ktore mi zadzialaly wtedy sobie je zrobisz i na odwrot ok? Bo widze że za każdym razem działają inne. Aha i odświeżałeś strone z oferta? czy ta z FC?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2012 13:56 przez Mosiek20.)