Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
MXRS to nie Paidverts ze za wykupione paczki/reklamy dostajesz platne kliki-reklamy.
Jesli masz kupiony jakikolwiek adpack i wyklikales obowiazkowe min 10 reklam to na 2 dzien dostajesz
naliczenia na konto z podzialem 50/50. Dodatkowo mozna klikac max 100 reklam. 100 reklam = dodatkowe 0,50$.
(20-04-2016 12:44)zet napisał(a): MXRS to nie Paidverts ze za wykupione paczki/reklamy dostajesz platne kliki-reklamy.
Jesli masz kupiony jakikolwiek adpack i wyklikales obowiazkowe min 10 reklam to na 2 dzien dostajesz
naliczenia na konto z podzialem 50/50. Dodatkowo mozna klikac max 100 reklam. 100 reklam = dodatkowe 0,50$.
Czyli mogę kupić reklamy ale nie muszę? Dobrze zrozumiałem
Wybacz, że nie ogarniam ale moim pierwszym RevShare był... właśnie PaidVerts.
Tu za kupienie adpacka dostajesz okreslona ilosc kredytow na reklame swoich biznesow/programow.
Czy i jak je wykorzystasz i kiedy zalezy od Ciebie. Zeby miec naliczenia trzeba miec adpacki i wyklikac min 10 reklam, to warunek zeby miec na drugi dzien naliczenia.
(20-04-2016 12:58)zet napisał(a): Tu za kupienie adpacka dostajesz okreslona ilosc kredytow na reklame swoich biznesow/programow.
Czy i jak je wykorzystasz i kiedy zalezy od Ciebie. Zeby miec naliczenia trzeba miec adpacki i wyklikac min 10 reklam, to warunek zeby miec na drugi dzien naliczenia.
O Jezu powiedz wprost. Strasznie komplikujesz.
Kupiłem AdPacki.
Jeśli wykorzystam je na reklamę to dalej będę je miał i dostawał naliczenia?
Mówisz, że muszę mieć AdPacki, żeby dostać naliczenia a zdanie wcześniej to jak je wykorzystam zależy ode mnie.
(20-04-2016 12:58)zet napisał(a): Tu za kupienie adpacka dostajesz okreslona ilosc kredytow na reklame swoich biznesow/programow.
O Jezu powiedz wprost. Strasznie komplikujesz.
Kupiłem AdPacki.
Jeśli wykorzystam je na reklamę to dalej będę je miał i dostawał naliczenia?
Mówisz, że muszę mieć AdPacki, żeby dostać naliczenia a zdanie wcześniej to jak je wykorzystam zależy ode mnie.
odezwij się do Sponsora. On ci wszystko wytłumaczy.
Masz adpacki , wyklikales minimum 10 reklam , w biurze masz tez pokazane ile w danym dniu wyklikales,
wiec na drugi dzien dostaniesz naliczenia.
Za kazdy kupiony adpack dostajesz kredyty na swoja reklame-tez w biurze widac ile ich masz-a czy skorzystasz z nich odrazu czy bedziesz czekal az bedzie wiecej to juz od Ciebie zalezy.
Wazne zebys teraz codzien kilkal po min 10 reklam-mozesz nawet po 100, za kazda obejrzana reklame dostajesz po 0.005$.