Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(27-11-2013 11:22)Malkolm napisał(a): wytłumaczcie mi jak to jest możliwe, że Czaplinek który nie wie gdzie dawać linki ma stawkę 5.50, a ja generując dziennie między 100-250 leadów mam 3zł? Na prośbę o zwiększenie stawki póki co nie odpisują
Trzeba mieć u nich specjalne względy ;p
Szczerze to ostatnią wypłatę miałem 22-10-2013 od tej pory nic nie działałem a zwiększali mi stawki dlaczego ? nie wiem, przychodziły mi tylko maile że stawka została zwiększona, wejść dziennie miałem sporo przez ten czas lecz rejestracji zero.
W stawkach nie chodzi o to ile kto ma leadów, tylko to jakich "klientów" pozyskuje. Jeżeli ma ktoś osoby które po 1-2 smsach płatnych się wycofują to logiczne, że nie dostanie stawki 5,50 Innymi słowy, im większych idiotów znajdujemy, tym większą stawkę mamy.
(27-11-2013 12:15)DDK napisał(a): W stawkach nie chodzi o to ile kto ma leadów, tylko to jakich "klientów" pozyskuje. Jeżeli ma ktoś osoby które po 1-2 smsach płatnych się wycofują to logiczne, że nie dostanie stawki 5,50 Innymi słowy, im większych idiotów znajdujemy, tym większą stawkę mamy.
ok, tylko skąd ja mam wiedzieć "jakiej jakości" są to leady? Po drugie logiczne, że osoba generująca dziesięć leadów dziennie i mająca stawkę 5.50, a osoba generująca np. 150 leadów dziennie (ale np. słabszej jakości) ze stawką 3zl zarobi dla nich dużo więcej