Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-12-2014 10:12)TheKkok2 napisał(a): Przydałoby sie dodać gdzieś w rogu przycisk Play i jak by sie go klikło to jakaś świąteczna muzyczka by leciała ;p
No i jak krzysio na czacie pisał czapke mikołaja w logo firegifts nad literka F dać
(03-12-2014 17:25)FireGifts.pl napisał(a): Zakładka restock uzupełniona. Nagrody jak i ceny mogą ulec zmianie.
Termin rozdania: 28.12.2014 Powodzenia :>
Ps. Brakujące obrazki oznaczają,że w te miejsce może pojawić się inna nagroda. Za parę dni powinny być już wszystkie.
Powinny ulec zmianie, bo są zdecydowanie zawyżone... Co do nagród to jeśli by tak miało zostać to jest całkiem nieźle.
A teraz inna sprawa. Nadal jest błąd w zadaniu adf.ly i niestety wykonałem je niepoprawnie. Mam nadzieję, że będzie rekompensata.
(03-12-2014 17:25)FireGifts.pl napisał(a): Zakładka restock uzupełniona. Nagrody jak i ceny mogą ulec zmianie.
Termin rozdania: 28.12.2014 Powodzenia :>
Ps. Brakujące obrazki oznaczają,że w te miejsce może pojawić się inna nagroda. Za parę dni powinny być już wszystkie.
Powinny ulec zmianie, bo są zdecydowanie zawyżone... Co do nagród to jeśli by tak miało zostać to jest całkiem nieźle.
A teraz inna sprawa. Nadal jest błąd w zadaniu adf.ly i niestety wykonałem je niepoprawnie. Mam nadzieję, że będzie rekompensata.