Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wypłaty

Autor Wiadomość
RE: Wypłaty
Sprawdź:
Wypłata dotarla w 8 dni na konto :3 dzieki za dogodna wspolprace jak najbardziej bede wspolpracowal dalej Smile

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
Tak jak zwykle piszemy, oficjalnie wypłaty realizowany są w systemie NET 15, ale w rzeczywistości realizujemy je zwykle na długo przed upływem 2 tygodni.
Nie dostałem odpowiedzi na zgłoszenie więc piszę tutaj. Wypłata zrealizowana 19.07, a przelewu brak. O co chodzi?
ostatnio miałem w 1 dzien rekord Smile
[quote='Rak' [/quote]
Wypłaty zrealizwane i odpowiedź na czacieSmile
Ważne, że eforsa w ogóle wypłaca i można im powierzyć pieniądze, które zarabiamy! Smile Pomijając dawne zpay, to rekordzik w 10h wypłata zrealizowana Big Grin Od marca tego roku nie czekałem dłużej niż tydzień Cool
Glosy: Hazardzistaa (+1)
Wszystko dogadane już. Dziękuję @eforsa
No no eforso brawo za kolejny rekord ! Wyplata w 10 godzin i to powoduje ze az chce sie dalej zarabiac z wami :3 jedna z lepszych firm na rynku!

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
(05-09-2019 12:44)dazy19 napisał(a):  No no eforso brawo za kolejny rekord ! Wyplata w 10 godzin i to powoduje ze az chce sie dalej zarabiac z wami :3 jedna z lepszych firm na rynku!

Dziękujemy za miły komentarz, staramy się jak możemy Heart
Najlepszy serwis w sieci zdecydowanie, nie spotkałem się jeszcze z tak miłą obsługą , współpracuje z eforsa pare lat i nigdy nie było źle, teraz wypłaty realizują w mega szybkim tempie zwykle mam kase na koncie najpozniej po 24 godzinach od zlecenia. Serdecznie wszystkim polecam ten serwis.
Odpowiedz