Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam 200 unikalnych wizyt a zarobki 0zł
Używam hdstream.pl Model płatności:MT-HDPLAYER
Tego PP używam na słabszej stronie, posiadam jeszcze ogromny serwis z filmami który by generował po 10tyś. unikalnych kliknięć, lecz najpierw chce przetestować ten program. Martwi mnie ze jedni przy 200 kliknięciach mają np 3 aktywacje a ja 0...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2014 10:14 przez marnet.)
Strony z filmami czy serialami to trochę inna bajka, użytkownicy są bardziej świadomi, sam mam dosyć sporą stronkę z serialami i fullhd to tylko dodatek jest bo nie ma tam dużej konwersji. Oczywiście mógłbym promować ten program bardziej nachalnie i pewnie trochę więcej by wpadało ale jakoś narazie mi na tym nie zależy. Wiadomo przy 10tyś klików zarobisz dosyć dużo, nawet przy słabej konwersji ale wątpię żebyś osiągnął chociaż 1% skuteczności, aczkolwiek mogę się też mylić