Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: !!BlackCatCard +61€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!!
Dzisiaj po 17 dniach zweryfikowali mojego poleconego. Oboje dostaliśmy bonus i za chwilę poleci do niego umówiony refback Potwierdzenie z dziś:
Dodatkowo zaktualizowałem instrukcję o sposób na weryfikację dowodem oraz zwiększyłem refback do 21€:
Zaczerpnięte od zaofertowani.com:
Cytat:Automatyczny system weryfikacji ma obecnie problemy z odczytem nowego
wzoru polskiego dowodu osobistego. Problem polega na tym, że w nowym formacie przeniesiono numer dowodu na tylną stronę dokumentu.
W prawdzie system przyjmie zdjęcie tylnej strony nowego dowodu (zamiast przodu), jednak stosując taki zabieg nie zostaniecie pozytywnie zweryfikowani. Wasza rejestracja zostanie odrzucona. Istnieje sposób na obejście tego problemu.
Korzystając z nowego dowodu musicie rejestrować się przez przeglądarkę na komputerze/laptopie. LINK DO REJESTRACJI
Należy wypełnić po kolei pola formularza rejestracyjnego, tak jak jest to opisane w pierwszym poście w standardowej rejestracji aż do momentu, w którym zostaniecie poproszeni o wgranie zdjęcia dowodu. Następnie wpisać w odpowiednie miejsce mój kod polecenia: AA8ESQ
Sposób polega na wcześniejszym zrobieniu telefonem dwóch zdjęć dowodu (przodu i tyłu) w wysokiej rozdzielczości i połączeniu je PAINTem lub innym programem graficznym, tak by na jednym zdjęciu były dwie strony. Powinno to wyglądać podobnie do poniższego przykładu.
Cała instrukcja podana dla posiadaczy paszportów jest taka sama jak w tym przypadku, kiedy posiadacie tylko dowód, jedynie rejestracje przechodzicie na komputerze i sklejacie 2 zdjęcia dowodu w jedno, następnie je załączacie w rejestracji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2021 23:12 przez Stachu.)
!!BlackCatCard +61€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!!
(12-04-2021 15:23)bb8_pl napisał(a): Pytanko mam, jeśli odrzucono aplikacje o otwarcie konta - info na sms przyszło to próbować po raz kolejny? Czy już raczej nie ma to sensu :/
Tak, próbuj do momentu aż przyjdzie Ci SMS z linkiem, w którym wgrywasz wyciąg z konta.