Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@ cris2127 zapewniam Cie,że zarabiam mniej niż Mateusz ale posiadam kilkanaście zielonych i kilka czerwonych + od śmoka żóltych od reffów i jakoś leci Czarnego się nie dorobiłem.
Verb ja z traffickiem na samym początku mojej przygody miałem probolemy teraz zostaje jakieś 500 000 co miesiąć. Mam strategie że wszystko reinwest do końca roku.
(25-08-2012 22:16)ZyskujOnline napisał(a): Naliczanie mialobyyc codziennie, i kiszka...od 2 dni mi nie nalicza
dziwi cię to ? bo mnie nie dziwi w cale - tutaj deklaracje teoretyczne ekipy a praktyczne skryptu to dwie w cale nie idące w parze rzeczy
kiedyś to naliczenie będzie może za kilka dni, może za tydzień - tego nie wiemy, na pewno wiemy to, że kiedyś nastąpi
(25-08-2012 22:16)ZyskujOnline napisał(a): Naliczanie mialobyyc codziennie, i kiszka...od 2 dni mi nie nalicza
dziwi cię to ? bo mnie nie dziwi w cale - tutaj deklaracje teoretyczne ekipy a praktyczne skryptu to dwie w cale nie idące w parze rzeczy
kiedyś to naliczenie będzie może za kilka dni, może za tydzień - tego nie wiemy, na pewno wiemy to, że kiedyś nastąpi
Całkiem możliwe, u mnie w firmie marketingowcy wymyślają takie rzeczy, które nawet by się nie przyśniły komuś z działu IT