Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Widzę Panowie i Panie że temat znowu schodzi na legalność, przydatności i szukanie dziury w całym. Nie w tym droga, a chyba każdy chce dorobić troche cebulionów w miesiącu. Wczoraj o 22:31 dostałem 38$ za tydzień pracy, co daje miłą tygodniówkę.
Wystarczy chcieć, a nie próbować na sile wyszukiwać problemów.
Pozdro !
Edit// myślicie że dobrym pomysłem albo chociaz sensownym byłoby stworzenie dziennika pracy i statystyk? Myślicie ze podwyższy to wyniki?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2017 13:03 przez AzotoN1.)
(27-02-2017 16:57)colter98 napisał(a): 88 mln sklasyfikowanych zdjęć i 345 tyś $ wypłat? Informacja ze stronie głównej. To już jakieś poważne przedsięwzięcie Próbowałem się dowiedzieć na jak długo będzie trwać zlecenie jednak support woli wysłać spam niż coś konkretnego :/
Nie patrz na to ;d od początku serwisu tak jest napisane ;d
Jednak z tego co wyczytałem na ich stronie to mają 2mln dolców na projekty i zatrudniają dość dużo pracowników. https://www.linkedin.com/company/castle-global-inc.