Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Taka sprawa jest. W jeden dzien zarobiłem okolo 6X zl dostałem podwyżkę na 4pln i wpadlo mi jeszcze kilka leadów tak że ogólnie miałem ponad 100pln. Następnego dnia Miałem ponad 100 wizyt i 0 Leadów Dlaczego tak jest? Nie mówcie mi o wypalonej niszy bo dzień wcześniej na każde 10 wizyt miałem przynajmniej 1 leada. Problem powstał po podwyżce chyba że ktoś mi się na kąta wje**ł i moje leady kradnie.
A gdzie jest napisane, że na każde 100 wizyt musisz mieć X leadów? Raz będziesz miał 10 innym razem 0.
Nawet jeśli Easysub tnie leady to nie zaczynaj tematu, bo jest to bezcelowe i nic nikomu nie udowodnisz.
Jak Ci strasznie nie pasuje to zawsze możesz odejść.
Tak już ci ktoś wykrada niszę. Ja przedwczoraj miałem 1500 wejść a wczoraj już miałem 300. dlaczego? Bo ludzie zaczeli korzystać z tej samej niszy. Więc pewnie i Twoja się wypaliła, albo masz gorszy dzień.
Niee to na 100% nie jest wina wypalonej niszy. Założe pod wieczór inne konto na easysubie gdzie będe miał stawke starrową 2zł i zobaczymy wtedy jak to będzie.
Oooo coś ruszyło. 200 wizyt 1 rejestracja.... Ale to nie z pliku 2 tylko z pliku 1.. a głównie spamowałem na pliku 2. dziwne.
a i jeszcze jedno. Mieliście kiedyś takie coś jak 0 wizyt i jedną rejestracje? Ja miałem i to też jest dziwne...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2013 11:12 przez Pawel725791.)