Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - Nowy serwis Ala EasySUB !
Sprawdź:
(21-01-2014 23:56)jaro225 napisał(a):  Może ludzie, którzy dostali kasę, nie chcą się chwalić i cieszyć michę z takich ludzi jak wy - "spiskowcy"...

Widząc jak skończyły serwisy, działająca na identycznej zasadzie czyli icharge, EasySub, illysms to nic dziwnego, że ludzie się obawiają i są sceptyczni
(21-01-2014 23:58)DawidFB napisał(a):  Jak dla mnie to teraz pojdzie niby zrealizowane dla kilku osob z poza mbanku, reszta powpisuje dane a potem nastanie cisza. Vex zamknie strone i sprzeda dane oraz wybierze sie na wakacje a my pomachamy $$.
Sloniasek najpierw bronil go jak tylko mogl a teraz szybko posty pousuwal i milczy.
Przypadek?

Nie sądze.

Moze czarny scenariusz ale bardzo mozliwy.

Polecam Tobie długopis i kartkę, na pisaniu bajek na pewno zarobisz więcej niż u Nas! Wink
Glosy: Sloniasek (+5), aron124 (+1)
@vex

nie pisz że wszyscy wypłaty dostaną tylko zabierz się za wypłacanie
(21-01-2014 23:58)kubsztyl955 napisał(a):  
(21-01-2014 23:56)jaro225 napisał(a):  Może ludzie, którzy dostali kasę, nie chcą się chwalić i cieszyć michę z takich ludzi jak wy - "spiskowcy"...

Widząc jak skończyły serwisy, działająca na identycznej zasadzie czyli icharge, EasySub, illysms to nic dziwnego, że ludzie się obawiają i są sceptyczni

A zauważyłeś może jakiekolwiek różnice pomiędzy tymi serwisami, które wymieniłeś, a Fires?

@[DawidFB]
Jak zauważyłem, ty jesteś jednym z tych, którzy namiętnie tworzą teorie spiskowe.

@[Vex]
Mam taką nadzieję, że nie upadacie Big Grin.
Teraz jakis screen od kogos z mbanku i mozna isc spac Wink
Macie niedowiarki Big Grin
[Obrazek: j6ebah.jpg]
[Obrazek: jdkrwj.jpg]

lodzik496, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
No to może mi wypłaci,jestem w MBanku Smile
A ja polecam przestudiowac regulamin, ktorego nie mozna tak z dnia na dzien zmieniac. Jestem nie pelnoletni i co teraz? Powinienem dostac pieniadze zarobione w grudniu i styczniu a nastepnie usuniete konto.Wczesniej nie bylo nic o tym ze tylko pelnoletni.
W sumie freebiz również jest Polską firmą i trzyma się dobrzeWink Czekajmy na rozwoj wydarzen to moze tez wyplaty dostaniemyBig Grin
Vex, czy teraz w koncu beda wyplaty realizowane z dnia na dzien Wink?
Wątek zamknięty