Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Siema ziomki mam pytanie
zarabiam na es gdy robię taką reklame jak poniżej czy nie łamie ona prawa u góry pisze darmowe doładowania a na dole serwis subskrybujący tak samo jak na stronie es czy jest to dobra forma reklamy ??? (80 % polaków nie zna słowa "serwis subskrybujący" wiem co mówię )
Przykład
darmowe doładowania ...................
Link:................................
serwis subskrybujący
Z darmowymi doładowaniami jest inaczej ponieważ ty naprawdę dostaniesz darmowe doładowanie po otrzymaniu bodajże 200 smsów . Zresztą wszędzie jest regulamin jak to mówią rzecz święta ja jednak bym się upierał nad tą ściepką żeby pójść do prawnika i przedyskutować to.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2013 09:53 przez hunterpl444.)
Czytałem to i zgadzam się z jednym Regulamin rzecz święta, nie jest to nie uczciwe ponieważ w regulaminie jest wyraźne napisane co i jak a że ktoś nie czyta to sorry
A ja mysle ze w kazdej pracy jest ryzyko. Drogi nie odsniezone w tv mowia. Na nowym dworcu nie pali sie lampka to trzeba podac firme do sadu. I znow gadaja w TV tak juz ten swiat jest stworzony. Sami jestescie kowalami swojego losu . Chcesz pracowac pracuj nie chcesz nikt nie zmusza nie sadzicie ze tak jest? Jak juz mowilem jedyne o czym pamietajcie to urzad skarbowy! Nawet nieletni! To jest wazne a nie to czy lidzie czytaja regulamin czy nie. Jak telemarketerzy dwonia do babci to tez ja naciagaja. I w TV mowia a z drugiej strony chciala tyle zaplacic za magiczny dywan czy cos to jest jej sprawa. Mam nadzieje ze ktos mnie rozumie.
Boże weźcie już tak nie srajcie.. jeżeli się boicie to po prostu sobie odpuście konkurencja się przynajmniej zmniejszy.Jak to mówią "Bez ryzyka nie ma zabawy" i tak pewnie nie jeden z was będzie miał do czynienia z policją w przyszłości.. chociażby za przekroczenie dozwolonej prędkości .. są gorsze rzeczy niż odsiadka w kryminale za naciąganie ludzi, podam tutaj taki przykład.. to dla chłopców : D spotykacie się np z Panienką tam ją trochę pieścicie i te sprawy..i nagle okazało się że ją zalaliście (Wiecie o co chodzi chyba...) Kobietka ma z wami dziecko a wy zrzekacie się go bo dziewczyna nie miała regulaminu
Ludzie ! bądźcie odpowiedzialni albo się za coś bierzecie i robicie to dobrze albo wgl się za to nie zabierajcie i później nie płaczcie w temacie !
PS Ten przykład z Panienką chyba nie ma nic wspólnego z tematem albo i ma...ale jakoś tak mi się napisało