Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - Nowy serwis Ala EasySUB !
Sprawdź:
(20-01-2014 22:40)cenzura0 napisał(a):  
(20-01-2014 22:31)jagan napisał(a):  
(20-01-2014 22:25)pietreczka napisał(a):  Dawaj Vex'iu liczymy na Ciebie dzisiaj!

Nie ma co popędzać, nie pali się chociaż nie powiem - w tym tygodniu fajnie gdyby kaska na kontach była Huh

Nie pali ci sie Wink? bo mi jednak po miesiacu od zleceniu wyplaty ten hajs jednak przydalby sie bardzo i z godziny na godzine coraz bardziej Wink

zależy mi na tym abym otrzymał przelew przede wszystkim w tym tygodniu - im później w tym tygodniu, tym lepiej - przybywa po prostu więcej hajsu, a nie chcę aby kolejna kasa zalegała Wink
Ja juz stracilem wiare , ze dostaniemy kase... Ale maly promyczek nadzieji jeszcze zostal.
Grają na zwłoke Big Grin
Ludzie przecież Słoniasek to moderator porządnego forum jakim jest zarabiam.com, wiadomo przecież, że by sobie z nikąd nie wziął tego info. Na pewno ma kontakt z Vex'em albo kimś innym z Fires i dostał pewne info... Czekajcie cierpliwie przecież to jest i tak kasa praktycznie za darmo, powinniście się cieszyć, że w ogóle macie szanse na zarabianie w taki sposób bo Wasi rodzice nie mieli tak dobrze !

Tak tak hejtujcie ;]
Glosy: tomswi (+1), Sloniasek (+5)
Napięcie rośnie, mi aż się uszy czerwone zrobiły : D

Jutro tu zajrzę,będzie dobrzeWink
Wyluzka Tongue

co się uspokoi to zaraz syf i spam ja mam prawie 3 koła do wypłaty i spokojnie czekam ;p Moderator pisał ze Vex ma kase więc jeśli zaczal dzisiaj coś ogarniać jutro "może" będą pierwsze dowody wpłat Smile)
Co za konwersja...

[Obrazek: ha-moiyahuedfoglfmgqbiq.jpg]
No niby Vex teraz czyta temat... Big Grin
Niech da jakieś info i może się to uspokoi Wink
PS. Kiedy w końcu zwiększą stawki? Big Grin
(20-01-2014 23:28)DawidFB napisał(a):  
(20-01-2014 07:28)koza09 napisał(a):  Vex jest już na Wyspach Kanaryjskich. Wypłaty prawdopodobnie zajmą mu ze 2 bite dni, najlepiej jak by On sam się na ten temat wypowiedział. Idę o 5zł że do godziny 17.00 będzie +445 stron.

Kase przelej na pp [email protected]
Jerkl
W grę wchodzi tylko odbiór osobisty.
Mi jeszcze wchodzą leady z autopilota od dwóch tygodni. :>
(20-01-2014 23:16)aron124 napisał(a):  Ludzie przecież Słoniasek to moderator porządnego forum jakim jest zarabiam.com, wiadomo przecież, że by sobie z nikąd nie wziął tego info. Na pewno ma kontakt z Vex'em albo kimś innym z Fires i dostał pewne info... Czekajcie cierpliwie przecież to jest i tak kasa praktycznie za darmo, powinniście się cieszyć, że w ogóle macie szanse na zarabianie w taki sposób bo Wasi rodzice nie mieli tak dobrze !

Tak tak hejtujcie ;]

Jedyny wartościowy post od 30 stron w tym temacie Wink
Glosy: piotrekprorok (+1), tomswi (+1)
Wątek zamknięty