Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
Minusowali aby ludzie się nie dowiedzieli ,że to jest oszustwo.
Panowie i Panie ! Smile Dawno nie wprowadziliśmy nowości ani nowych programów.

Z góry przepraszamy ! Jednak mieliśmy małe zamieszanie z paypalem i troszkę walki aby podpisali z nami umowę ale się udało ! Znów wracamy do starego tempa z innowacyjnymi rozwiązaniami i nowymi programami !

Mamy dla was propozycje :

Wyślijcie nam na adres email : [email protected]

Propozycje nowych rozwiązań np. Powiadomienia sms , sterowanie kontem na easysub przez sms. itp.

Najciekawsze pomysły wprowadzimy w maksymalnie 2 tyg.

Co do nowych programów pojawi się nowa paczka programów w przyszły piątek Smile

Zasady wprowadzania programów tak jak wcześniej , jak ktoś nie w temacie to już tłumaczę :

Dodajesz swoją propozycję programu tutaj :

Link do tematu :
http://zarabiam.com/Temat-Pomysly-na-nowe-PP-79019

I 3 najlepsze pomysły które dostaną najwięcej reputów w danym tygodniu będą wprowadzane na ES

PS.
Nie piszcie o kreatorze bo kreator już czeka dla was gotowy !

Obecnie oczekujemy tylko na opnie prawną + możliwe że będziemy musieli wprowadzić kilka poprawek , aby wszystko było zgodne z prawem. Więc na 100% będziemy starać się odpalić kreator przed samymi świętami dla was wtedy kiedy jest największy ruch w sieci ! Smile
Glosy: aero2 (+1)
A co z systemem poleconych?

Będzie % czy PLN od leada?
Propozycja nowych rozwiązań - poruszana już w temacie możliwość wypłat poprzez moneybookers

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Bardzo dobrze, tylko mam nadzieje, że nie wprowadzicie programów typu: Wygraj konsole, tylko jakies normalne na których będzie można zarobić tak jak na doładowaniach itp
(15-11-2013 17:16)Bandaid napisał(a):  Ładna żenada ze zminusowaniem tego obrazka z faktopedii. Prawda boli niektórych bardzo mocno Smile

Gó..no prawda, a nie prawda. W Internecie są o wiele więksi "oszuści i mendy" niż użytkownicy Easysub. Tekst jest napisany prostacko i wyczuwa się w nim frustrację, więc nawet za samo to należy się minus. Poza tym chyba normalne że zarabiający w ES dbają o swój interes i zwalczają takie kłody wrzucane im pod nogi. Jak się rzuca komuś rękawicę to się potem nie płacze że ją podniósł. Dlatego żale typu "gimbusy zminusowały" zostawcie dla siebie Tongue
Glosy: aero2 (+1), sqmany (+1), kazik0o (+1), Yamakasi (+1)
(15-11-2013 17:16)Bandaid napisał(a):  Ładna żenada ze zminusowaniem tego obrazka z faktopedii. Prawda boli niektórych bardzo mocno Smile

I pisze to gość, który jest autorem najbardziej żenujących komentarzy w Polsce, które pokazał na swoim filmie AdBuster.
Pytałeś mnie na priv, czy to ja minusuję Twoje komentarze. Co prawda nie ja, ale mój serdeczny przyjaciel, który minusował tylko jeden rodzaj komentarzy:

Julita Zielińska
"O jaa co to za żenada! (twoje ulubione słowo?)
P.S właśnie doładowałam sobie telefon za 25zł"

Co za debil nazywa swój profil YT imieniem i nazwiskiem, wstawia zdjęcie modelki w avatar i pisze tekst, na który nie nabrałby się 9 latek.
Zarobiłeś coś na tym bezmózgim spamie, czy tylko zjebałeś swojemu serwisowi reputację i od razu przybiegłeś na easysub napisać to:

Cytat:Prawda jest taka, że im szybciej easysub przestanie istnieć tym lepiej dla Rynku CPA w Polsce.

Sory musiałem, bo rzygać mi się chce jak czytam Twoje hejterskie posty. Jeśli nie zarabiasz na Easysub i nie chcesz wnieść do dyskusji nic nowego to najlepiej nie pisz wcale Smile
Glosy: aero2 (+1), sqmany (+1)
Budze się rano a tu 100 wejść i konwersja 10% (Rekord) Big Grin
Przecietnie mam 5% , czasami 3-4 a przy dobrych wiatrach 6% a dziś 10% hehe
U mnie konwera zawsze po przebudzeniu wynosi 10-16% Cool tylko że wpada 1 lead beka
[Obrazek: dgjMbLe.jpg]
Kto się w ogóle nabiera na takie tekstyfacepalm

A$AP, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Glosy: Tyrkijt (+1), makingmoney (+1)
Wątek zamknięty