Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-11-2014 21:03)leggi25 napisał(a): Aktualnie administratora firegifts nie ma w dumu i data informacji się przesuneła, ale już nie długo a bedzie oczekiwana informacja.
Pozdrawiam:
leggi25
Chyba już nikogo nie dziwi to że coś obiecują a później zero informacji
standard
W niedziele chyba miały być, a jak na razie powstał dopiero temat, czyli pewnie zanim aukcje będą to minie kilka(naście) dni, a same aukcje 14dni, więc liczę około miecha(zanim coś ktoś wygra znowu ), chyba, że się mylę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2014 13:58 przez haha40027.)
Witajcie! Chcieliśmy przeprosić za naszą nieobecność na forum przez te parę dni.Mamy dla Was trochę informacji.
Idą święta więc szykujemy dla was grudniowy restock Z nagród każdy znajdzie coś dla siebie ponieważ będą te tańsze jak i te z górnej półki. Do końca tego tygodnia w zakładce restock na Firegifts.pl powinny pojawić się nagrody jednak mogą one ulec zmianie.Zachęcamy Was do udzielania się w temacie http://zarabiam.com/Temat-propozycje-nag...zas-102310 lub http://firegifts.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7
Przez cały grudzień,aby Wam się nie nudziło przygotowaliśmy drobne aukcje. Będą one trwały od 2-4 dni.
*Wysyłka nagród:
Do poniedziałku zostaną wysłane wszystkie nagrody auckji październikowych i część listopadowych.
Jak wam nie działa link to próbujcie wpisywać z odpowiedzi literki. To któraś wam zawsze wejdzie i to jest poprawna odpowiedź. Aczkolwiek w dzisiejszym przypadku wskakuje 2 i 4 odpowiedź. Niestety nie mogę podać poprawnej odpowiedzi, bo mogłyby mnie spotkać jakieś nieprzyjemności. Mogę dać jedynie wskazówkę, że zazwyczaj w takich sytuacjach odpowiedź jest w innym miejscu niż w pytaniu poprzednim, ale nie zawsze, więc nie traktujcie tego jako stałą sytuację.