Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
No i w neobuxie wreszcie ruszyły wypłaty na paypal. Nie których pewnie to ucieszy Tongue

tak jest juz paypal mozna kupowac za posrednictwem paypala i wyplaty tez sa na paypal sprawdzone
Wypozyczanie refów
Czyli mówicie , że nie opłaca się wypożyczać refów w neobux bo się na tym tylko straci?

Tak, właśnie tak :-|

To zależy, ja np. kupiłem 20, z włączonym autopay'em, to byłem na plusie z 2$ :-) To i tak nieźle jak na 20 poleconych za 6$ :-P

lepiej w sandracklicks wypozyczyc albo kupic na buxout u makaja

Tak się zastanawiam, bo zostało mi 26 dni do końca wypożyczenia refów a na koncie mam 4$ i zastanawiam się nad dopożyczeniem kolejnych 10. Poleceni, których wypożyczyłem kilka dni temu są aktywni.

Heh, wczoraj pierwszy raz kliknąłem na reklamę, która była "extended view". Kolumna była niebieska i za obejrzenie reklamy dostałem 1.5c.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Mi tylko raz udało się złapać niebieską :-)

ja zlapalem 2 razy, a widzialem 3 ;]

Jakos ludzie narzekaja na neobuxa a ja wprost przeciwnie. Na poczatku szlo slabiej teraz gdy mam ponad 1000 ref mozna powiedziec ze pomimo tego ze srednia klików jest na poziomie 1,5 i trzeba przedluzac refki i kupowac nowe refki co tydzien i wymieniac refki.

Mozna powiedziec ze jeden dzien zarobku idzie do neobuxa a drugi dzien zarobku idzie dla mnie czyli pół na pół, nie jest zle.
Odpowiedz