Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
ja Ciebie tez przyjdz buty czekająSmile

Slasher1, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
@Bandaid
No i co ? Żalicie się i żalicie ...

A co my na to mamy poradzić ?
Skończyć spam na każdej możliwej stronie.
@UP
Powiedział ten co nie spami Jerk
Na Easysub nie zarabiam, także nie spamuję linkami.
@up
To pochwal się na czym zarabiasz Big Grin
Wiecie co , u mnie też jest kiepsko , każdy jest temu winny nawet ja !
Ale bez przesady , zamiast się obrażać tu na forum powinniście wziąć się za robotę!
W tym czasie co się tu kłócicie i żalicie na forum wpadłyby wam z 2-3 leady i wiem co mówię.

Ja miałem dzienne zarobki około 50-60 zł przez tydzień czasu , nisza się nie wypaliła ze względu na to że ludzie już znali mój chwyt marketingowy tylko przez to że miliony innych takich postów się pojawiło... Pomyślałem , nie będę truł d**y ludziom na forum i nie będę pisał OOO GIMBY atakują internet... mówiłem a co tam pomyślę jeden dzień i jutro na nowo pracuje.

Szanuje Tych którzy zamias się tu kłócić na forum milczą i pracują.
Myślicie że 4midable płacze bo wszędzie jest spam ? Myślę że nie , jest on dobrym przykładem na to że warto pracować , chyba każdy z Forum go zna tak jak Killera ale mniejsza o to. Pracujcie a nie kłóćcie się tu na forum. Przecież MY społeczność Zarabiam.com jesteśmy prawie jak rodzina , powinniśmy sobie pomagać , pouczać , i szanować. A nie wzywać się wymuszać nisze... itd. Trochę pokory dla niektórych ... uszanujcie też pracę ludzi z Forum i nie zaśmiecajcie różnych tematów tekstami ''ooo ES nie płaci" "Easy oszukuje bo mam miliard wejść i żadnego leada" Jeśli chcecie tak się udzielać w życiu forum to grzecznie pokazuję opcję WYLOGUJ... Nie potrzeba nam tu ludzi do kłótni.. Albo trzymamy się razem i wspieramy (nie mówię o wydawaniu nisz) albo ten cały INTERNETOWY BIZNES PADNIE .

Jeśli kogoś w jakikolwiek sposób uraziłem pisząc powyższą wypowiedź przepraszam , ale prawda boli.
Glosy: Por2010 (+1), moneymaker44 (+1), Symbian (+1), acrossv13 (+1), 4midable (+1), Majka (+2)
@UP3
Przecież mówiliśmy o spamie w tym temacie. No chyba ,że ja cie źle zrozumiałem, wtedy sorry.
@UP
Ja tam się nie żalę, ani nie kłócę lecz nie chcę mi się pracować, więc czytam co tu za brednie piszecie i czasami w trące jedno lub 2 zdania.
Chodzi o to żeby się nie kłócić na forum tylko tłumaczyć i współpracować to tak w skrócie. Nie chodzi mi o spam tylko o to by zacząć myśleć. Chyba każdy kto tu jest się ze mną zgodzi że coraz częściej pojawiają się ludzie którzy przepraszam ale nie myślą co robią.
@AnnaKa
Zgodzę się i do tego dopowiem ,że takich osób jest najwięcej właśnie na EasySub, bo jest to jeden z najłatwiejszych sposobów na duży zarobek.
Wątek zamknięty