(05-11-2018 20:35)Assasinoo napisał(a): Tam powinno być:
"Także jeśli ktoś myśli, że:
- we Francji to nie da się zarabiać"
xD a tak poważnie to świetne wyniki, oby tak dalej
W sumie racja. Zmieniam zdanie i jednak ludzie mieli racje, że w Polsce się nie da. Jak ktoś chce takie zarobki to musi tak jak ja wyprowadzić się do Francji.
(05-11-2018 21:51)mahuzz napisał(a): Cytat:Kwiecień 2016r: 525,8zł
Czy Ty to pamiętasz? Kto by pomyślał, że za jakiś czas będzie to 2x w jeden dzień? 
Piękny wynik!
PS: Chyba nie chcesz nam powiedzieć, że 2k/dzień będzie jakimś trudnym celem? 
Wpadam praktycznie codziennie, mega progress, trzymam ciągle mocno kciuki 
Nie prowokuj mnie z tym 2k/dziennie bo potem padnę z przepracowania.

A tak całkiem na serio to pierwsze leady i kasa z netu to było coś naprawdę magicznego. Potrafiłem zarobić z 12 zł na leadnow i chodzić dzięki temu nakręcony cały dzień, a teraz gdy widzę te 800 - 1000 zł na liczniku to myślę sobie tylko ,,aha no to fajna dniówka'' i chodzę sobie zupełnie niewzruszony tym faktem. xD
(06-11-2018 10:32)Chada napisał(a): Ile masz All time? Masz badges na OgAds? 
Dlaczego masz np. 1 tyś impression i 2 tyś klików? 
!Alltime: 27,506,97 $
!Year: 24,578,53 $
Co do badges to nawet nie wiem nie udzielam się zbytnio na chacie na ogads i nie mam zaznaczonej opcji żeby wyświetlało badges przy moim nicku.
Drugiego pytania nie rozumiem.
(08-11-2018 15:44)bokowski napisał(a): Cześć,
ja mam pytanie o linkowanie takiej wygasłej domeny, czy jeżeli ma wieloletnią historię to można zacząć od razu po postawieniu strony czy jednak czekasz z miesiąc, żeby nie przesadzić ?
Można zacząć od razu nawet i ze świeżo postawioną stroną tylko proces linkowania musi przebiegać naturalnie tak więc zaczynamy od niewielkiej ilości linków i coraz bardziej zwiększamy ich liczbę w miarę upływu czasu obserwując stale nasze efekty.
(08-11-2018 16:54)fusek napisał(a): Kozak! A co to za serwis ten z którego jest trzeci screen?
https://adgatemedia.com/
Jakby ktoś się zastanawiał dlaczego wstawiam 2 screeny z ogads to mam po prostu tam 2 swoje konta. Wszystko oczywiście za zgodą i wiedzą właścicieli serwisu.

Potrzebowałem drugiego konta ze względów technicznych.