Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jako osoba niepełnoletnia nie możesz wypełnić PIT'a.
Rozliczyć może Cię tylko twój opiekun prawny. Tak samo jest z rachunkiem jeśli jesteś niepełnoletni nie możesz go wystawić. Więc jeśli chcecie tu zarabiać a nie narobić sobie bidy to polecam dogadać się z kimś dorosłym albo porzucić ten serwis (tylko osoby niepełnoletnie).
(29-12-2013 11:18)Mauorycy napisał(a): Już to widzę jak gość narobi sobie "bidę" działając w tym pp 3 tyś wolne od podatku, niech pierw zarobi tyle, a później będzie myślał
I co z tego że 3 tyś wolne od podatku ? Przecież i tak się musisz z tego rozliczyć nawet jak zarobisz 10 groszy po co się wypowiadasz jeśli nie wiesz nic na ten temat?
(29-12-2013 13:37)Kevintbg napisał(a): Czyli jako osoba niepełnoletnia nie mogę wystawić rachunku na pewno? Oni przysyłają na koniec okresu rozliczeniowego PIT ?