Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
kurde ja nie mam pomyslu gdzie to dawac te linki masakra
inni co po stowce czy wiecej to maja reklame na fb albo swojej stronce
ale gdzie mozna zarobic teraz przynajmniej 20zl dziennie
Ja zarabiam tylko i wyłącznie na spamie lokalizatorem, minecraftem i doładowaniam ,ale głównie lokalizatorem i dniówki dochodzą do 150 zł, więc spam nadal daje dużo i będzie dawał dużo, tylko trzeba znaleźć sobię dobrą stronkę do spamu, z resztą jest o wiele więcej osób którzy zarabiają jeszcze lepiej i też na spamie.
@up: To prawda, tylko trzeba to robić z głową a nie jak co poniektórzy, na jednej stronie kilka osób spamuje tym samym linkiem do ES i myślą, że dużo zarobią
Na początku zabawy z ES bawiłem się w spam i wyciągało się sporo na stawce 2 zł, tylko że wtedy nie było wszędzie takiego syfu na każdej stronie.
Teraz to szkoda byłoby mi czasu na to i też zarobek wcale nie byłyby jakiś oszałamiający