Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
Bez przesady zarobki są dobre. W sumie dziś 45 zł ale mnie to bardzo cieszy Smile mimo że dla niektórych byłoby to KIEPSKO dla mnie to jest Mega dobrze Smile
(07-11-2013 23:32)BabyBuns napisał(a):  [Obrazek: yoeisd.jpg]

lol jak szybko Lol

[Obrazek: Bez_tytu_u-1383886630.png]

lol jak wolno w porównaniu do ciebie, żart - Ja się cieszę ;PP

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Noooo tydzień minął i w sumie od poniedziałku zarobiłem 33zlbeka
Mam nadziej że dzisiaj po południu moderatorzy pójdą sobie impreza a ja znowu kilka stówek naklikamHuh
Lokalizator 2 nie działa
Jak to nie działa?
W sumie dzisiaj nie zaliczyło mi z niego ani jednego leada co jest wyjątkiem bo zawsze wpadały

A$AP, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Jak się wchodzi na strone to mapka z google nie działa i pojawia się komunikat "W Google wyłączono możliwość korzystania z interfejsu API Map Google w przypadku tej aplikacji. Podany klucz nie jest prawidłowym kluczem interfejsu API Google lub nie ma autoryzacji dla interfejsu API Javascript Map Google w wersji 3 w tej witrynie. Jeśli jesteś właścicielem tej aplikacji, informacje na temat uzyskiwania prawidłowego klucza możesz znaleźć tutaj: https://developers.google.com/maps/docum...al#api_key"
Już mi zalicza normalnie, choć i tak już jestem trochę w plecy

A$AP, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Ja oczywiście jak czymś się zainteresuję, to zawsze jest trochę za późno, ale może jeszcze udałoby mi się coś zarobić.
Nauczony doświadczeniem, że w większości przypadków nie ma co liczyć na pomoc, postanowiłem prześledzić cały wątek samodzielnie, a przy tym coś się nauczyć. Jestem na 55 stronie, więc jeszcze dużo przede mną, ale myślę, ze za kilka dni ogarnę i przeczytam cały (tylko czy warto ?).
Moje skromne zdanie jest takie, że 30-40% wpisów tu jest nie potrzebnych/nic nie wnoszących, ale to nie moje forum.
Zarejestrowałem się na easysub kilka dni temu i próbuję walczyć na własną rękę, ale nie wychodzi niestety.

Mam prośbę o podpowiedź. Próbowałem już chyba 3 razy dawać linki (z krótkim zachęcającym opisem - myślę, że mam niezłe dwie nisze) w komentarzach do artykułów na Onecie, czy też Interii, ale nie pojawiają się te moje wpisy/komentarze pokerface

Czy coś robię źle ? W komentarzach do artykułów na tych portalach jest specjalna opcja na dodanie linka (wcześniej skracam go przez jakiś skracacz linków), w komentarzu do jakiegoś artykułu daję jedno-dwa zdania zachęcające (na początku chciałem się skupić na plikach video), a następnie dodaję link do specjalnego okienka. Niestety sprawdzając za kilka minut, mój wpis się nie pojawia.

Będę wdzięczny za podpowiedź w tej sprawie ewentualnie jakieś sugestie na PW gdzie wrzucać linki.
Dodawaj na strony które nie są moderowane.
Brawo za spam na stronach gdzie juz kto byl mozliwy zostal zlapany.. Nie onety i wpki i se... Sam jest juz masakra. Lepiej na fb juz by Ci szlo.
Wątek zamknięty