Ja oczywiście jak czymś się zainteresuję, to zawsze jest trochę za późno, ale może jeszcze udałoby mi się coś zarobić.
Nauczony doświadczeniem, że w większości przypadków nie ma co liczyć na pomoc, postanowiłem prześledzić cały wątek samodzielnie, a przy tym coś się nauczyć. Jestem na 55 stronie, więc jeszcze dużo przede mną, ale myślę, ze za kilka dni ogarnę i przeczytam cały (tylko czy warto ?).
Moje skromne zdanie jest takie, że 30-40% wpisów tu jest nie potrzebnych/nic nie wnoszących, ale to nie moje forum.
Zarejestrowałem się na easysub kilka dni temu i próbuję walczyć na własną rękę, ale nie wychodzi niestety.
Mam prośbę o podpowiedź. Próbowałem już chyba 3 razy dawać linki (z krótkim zachęcającym opisem - myślę, że mam niezłe dwie nisze) w komentarzach do artykułów na Onecie, czy też Interii, ale nie pojawiają się te moje wpisy/komentarze
Czy coś robię źle ? W komentarzach do artykułów na tych portalach jest specjalna opcja na dodanie linka (wcześniej skracam go przez jakiś skracacz linków), w komentarzu do jakiegoś artykułu daję jedno-dwa zdania zachęcające (na początku chciałem się skupić na plikach video), a następnie dodaję link do specjalnego okienka. Niestety sprawdzając za kilka minut, mój wpis się nie pojawia.
Będę wdzięczny za podpowiedź w tej sprawie ewentualnie jakieś sugestie na PW gdzie wrzucać linki.