Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
VoiceLab » Czyli odpłatne nagrywanie próbek głosu.

Autor Wiadomość
RE: VoiceLab
Sprawdź:
Ale przecież oni podczas robienia przelewu wpisują te dane. Bank się nie przyczepi, że są złe?
A można wpisać wszystko to samo tylko inny email ?
Witam, otrzymałem dziś wypłatę 52 zł za lekko ponad 1h nagrania. Czy mogę nagrać teraz drugą godzinę (która będzie troszkę niepełna, bo będzie trwała ok. ~59 minut)?

To znaczy, że teraz nagram 50 zł, bo więcej nie można (Jedna osoba może maksymalnie nagrać dwie godziny wypowiedzi wyświetlanych za pośrednictwem Serwisu, w ramach zadania „Nagrywanie”, i otrzymać wynagrodzenie 102 zł netto. Po nagraniu 2 godzin wypowiedzi zadanie „Nagrywanie” nie będzie dostępne dla Partnera), a jedyną możliwością wypłaty będzie zaproszenie znajomego, aby dobić do minimum 51 zł, tak?
Czy może lepiej założyć drugie konto?

Wiem, troszkę zwaliłem z tym nagraniem 52 zł, ale obawiałem się, że nie zaakceptują nagrań, bo było sporo szumów Tongue

Pozdrawiam.
Mogłeś po prostu napisać do nich żeby sprawdzili czy wszystko OK. Ale nagrywaj dalej jak chcesz, jak nie masz pewności to napisz na [email protected] bo tam zawsze odpowiadają na takie pytania, do jakieś godziny właściwie błyskawicznie.
To co wy robiliście sobie drugie konta i nagrywaliście ? A i pod tymi samymi danymi ?
A ile trzeba czekać aż sprawdzą jakość nagrania ?
No i proszę odebrałem dziś kase 102 zł . Polecam Servis . Wink
Nie wiem czy zrozumiałem, ale gdy nagrałem tam np: 25 minut to mam do nich napisać aby sprawdzili moją jakość nagrania ? Tak ? Czy oni sami to zrobią ?
Nagraj godzinę, napisz do nich, jak wszystko dobrze to Ci dadzą 52 złote do wypłaty, nagraj drugą godzinę i zleć 102 zł do wypłaty. Smile
Glosy: DoberPL (+1)
Dzięki, i jak nagram tą godzinę to mam napisać Tylko do nich e-mail żeby
sprawdzili moje nagrania podając e-mail na jakim założone jest konto tak ?
Wątek zamknięty