Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-02-2016 10:59)zugula92 napisał(a): jakby tak dziennie po 3$ zarabiać to byłoby coś
Stary, marzenie
Ale wiem, że raczej niemożliwe do zrealizowania. Pisałem o tym wielokrotnie i powtórzę jeszcze raz: to jest serwis do DORABIANIA a nie zarabiania jakichś cudownych kwot
W UGPT od paru dni nie ma minnute staf więc przerzuciłem się na instagc. Tutaj też je można robić ale wypłata jest od 1$ a nie od 0,10$ jak w UGPT. Wiem, że na AyuWage też się je robi ale nadal mam bana więc trzeba robić gdzie indziej. Zwłaszcza osoby co bana dostały na AyuWage serdecznie zapraszam.
Chętnych oczywiście zapraszam
Wreszcie jakaś ankieta na CS zaliczona o ciuchach w YS za 0,80$ więc kasa w pending się powiększyła i wynosi już$
A w Neobux 1$ na koncie więc "tylko" jeszcze $ dozbierać i robię wypłatę ... No strasznie powoli to idzie bez poleconych... Ale płaci to klikam, chyba bardziej z przyzwyczajenia.