Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
zbyt dziecinne to prawda.
wole zdecydowanie zagrac w fife niz w tego typu gry
Fifa przynajmniej caly czas bdzie mnie rozwijala i umiejetnosci a spedzanie czasu na czyms co nic nie wnosi ani skilla ani niczego innego procz kolorkow troche slabo... dla mnie zdecydowanie gra dla dzieci
(12-10-2017 14:43)Infkomp napisał(a): zbyt dziecinne to prawda.
wole zdecydowanie zagrac w fife niz w tego typu gry
Fifa przynajmniej caly czas bdzie mnie rozwijala i umiejetnosci a spedzanie czasu na czyms co nic nie wnosi ani skilla ani niczego innego procz kolorkow troche slabo... dla mnie zdecydowanie gra dla dzieci
Nie wiem czy to troll czy na powaznie to napisałeś ale w jakim stopniu fifa będzie cię rozwijać? Demolując pady,telewizor przegrywając przez handicap czy tracenie kasy na otwieranie paczek? To właśnie minecraft rozwija umiejętności i kreatywność nawet w jednej ze Szwedzkich szkół został wprowadzony jako osobny przedmiot.
Wróciłem do minecrafta po roku przerwy, gram od czasu do czasu ze swoją dziewczyną na prywatnym serwerze. I zdecydowanie nie jest to gra tylko dla dzieci. Fajnie się przy niej wychillować