Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-08-2014 11:48)bart0sz napisał(a): ja pieprze, ile ten portfel może się synchronizować?! U mnie to już trwa z godzine a jeszcze z połowa przede mną...
@Up
No to jak liczysz na wysoki wzrost to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zakupić trochę CAPT. Aktualnie kosztuje grosze.
U mnie juz mija 2 godzina i dopiero polowa sie zsynchronizowala
No ten serwis leci w kulki. Czekam na synchronizacje wiecej niz 3 godziny i niedosc, ze pasek dopiero jest zielony w 70%-ach, to jeszcze z niewiadomych przyczyn anulowala mi sie synchronizacja...
Mam 10mb/s downloadu, wiec problemem nie jest internet. Wlaczylem jeszcze raz po jakims czasie ten wallet, i znowu sie pobiera z tym, ze od tych 70% o ktorych pisalem. Ale to pobieranie jest jakies masakryczne...