Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak. » Nisza z kosmosu.

Autor Wiadomość
RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl
Sprawdź:
Ładne zarobki a życzę Ci jeszcze kilku zer przy nich ;p
Wczoraj byłem bardzo blisko pobicia dotychczasowego rekordu 168zł za dzień. Uzbierałem do końca dnia 154zł Smile

Dzień 6

[Obrazek: 6uMFAFS.png]

Dzień zapowiadał się bardzo słabo, do 15/16 miałem jakoś 7 rejestracji. Potem dopiero ruszyło z kopyta. Jestem zadowolony mimo wszystko. Moje minimum to jest to 100zł dziennie.

Jako, że godzina do północy, a jeszcze zamierzam trochę posiedzieć to pewnie coś wpadnie.
Można wiedzieć jaki program??

Szukasz specjalne grupy to jakiegoś programu? Czy nie patrzysz o czym jest grupa tylko że aktywna i spamisz tam?
powodzenia !
RE: Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak.
Aktualka. Polecam przeczytać pierwszy post ^^
ładnie, są to jakieś hacki czy coś? Graty Big Grin Co z grupami tymi?

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
A gdzie tam hacki.

Wszystkie moje konta na fb popłynęły z wiatrem. Co zrobię nowe to zaraz weryfikacja, i przez tora, i po czyszczeniu ciasteczek, i po dołączeniu do grup, koszmar.

Na tą niszę wpadłem właściwie przypadkowo i w samą porę, bo zdążyłem się na niej wybić na pierwsze strony google i youtube w niesamowicie krótkim czasie. Za chwilę byłem na 1 stronie. 99% wejść z bloga jest z YouTube, tylko samego bloga wciąż w google nie ma, właściwie przy takim trafficu to nie wiem czy będzie.

No ale 2.5k UW dziennie to jest całkiem przyzwoity wynik Big Grin

Przed chwilą wpadł lead z węgier za 5.95$ Big Grin
LOL Big Grin

Hmmmm Aj źle to robisz, ja omijam weryfikację bez starterów, pomyśl co robisz nie tak a przejdzie ci bez wery. Lub pw Smile

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Tzn. mam sposób żeby zarejestrować się bez podawania od razu numeru telefonu i działa dobrze, ale potem się robią schodki, bo albo mnie blokną, albo nie. dzisiaj udało mi się zrobić konto, w którym pospamowałem chwile, ale to tylko 2 grupy, niestety nie te moje :c

Ale pokładam za to teraz wielkie nadzieje w PPA. Jest to bardziej stabilniejsza metoda zarobku niż spam na FB

EDIT. Do północy było 40$. 3k wejść na bloga jest do tej pory jeszcze i się nabija, BOSKO.
Wstaje dzisiaj jakby nigdy nic, odpalam astrocasha i widzę to:

[Obrazek: yxll1NK.png]

Chwilę tak popatrzyłem na monitor, przywaliłem sobie plaskacza bo może śpię czy coś. Jednak nie. TO BĘDZIE ZAJEBISTY DZIEŃ

1 Nisza. 1 Blog. Konwersja pliku 8.26%.
Wątek zamknięty