Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zamykamy :/ » Zapraszam serdecznie :).

Autor Wiadomość
RE: Dziennik Prac- Babuszki
Sprawdź:
stratery do sub sms na tym nie zaroobisz
Ja ich nie chcę sprzedawać tylko robić konta na youtube i facebooku Big Grin.
Jaki pułap $ już osiągnąłeś?
Z ppa około 230$, ale wszystko zainwestuje w serwer do metina może tym razem mi się uda.
Sub sms konta do fb stworzyłem, ale chcę żeby sobie z tydzień postały dla bezpieczeństwa Smile. Do grup też dołączam między czasie.
cholera, co patrzę to młodzi zarabiają w ten sposób, ja dopiero co postanowiłem się za to wziąć i czuje się staro patrząc na to, kto tu pisze. Smile
(25-06-2014 00:12)BabciaSamoZlo napisał(a):  Z ppa około 230$, ale wszystko zainwestuje w serwer do metina może tym razem mi się uda.
Sub sms konta do fb stworzyłem, ale chcę żeby sobie z tydzień postały dla bezpieczeństwa Smile. Do grup też dołączam między czasie.

Jakiego priva stawiasz?
Nie przesadzajmy mam prawie 17 lat xD.

Easy 250 lvl maks. już vps zamówiłem i zaczynam pracę.
Jeszcze moje startery nie dotarły :/.
ile na te startery trzeba czekać -.-. Już kończę pracę nad serwerem metina Smile.
FUCK! GDZIE SĄ MOJE STARTERY...

Jak się domyślacie nic jeszcze nie doszło -.-.

Serwer metina już skończyłem teraz zbieram pieniążki na hosting i zabezpieczenia.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: