Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, poszukuję działającego i sprawnego bota do AddMeFast, testowałem niektóre wersje z tego forum lecz nie działają. Nie mam pojęcia co zrobić. Pozdrawiam serdecznie.
Interesowałby mnie program tego typu, który by sam dodawał za mnie zdjęcia na fanpage, tylko powiedzmy co 30 minut. Ja wrzucę do programu powiedzmy 10 zdjęć, i on będzie dodawał je co pół godziny automatycznie, jest taki program? Jeżeli ktoś wie, to niech mi podeśle linka, będę bardzo wdzięczny
(19-04-2014 19:48)Advanceee napisał(a): Interesowałby mnie program tego typu, który by sam dodawał za mnie zdjęcia na fanpage, tylko powiedzmy co 30 minut. Ja wrzucę do programu powiedzmy 10 zdjęć, i on będzie dodawał je co pół godziny automatycznie, jest taki program? Jeżeli ktoś wie, to niech mi podeśle linka, będę bardzo wdzięczny
Facebook ma taką opcję jak wstawiasz posta to kliknij w zegarek i zaplanuj nie potrzeba zbędnych programów