Witam, wybaczcie moją zwłokę.
Po pierwsze muszę się przyznać do błędu, usunąłem 96kont pawlakowi, byłem w 100% pewny że są to konta z maili tymczasowych, usunąłem i nie zrobiłem screena a bazy danych nie mogę odzyskać. Jest to mój nieprofesjonalizm.
Na początek napiszę może czym są konta tymczasowe, są to konta 10 minutowe. Dla przykładu:
0-mail.com
0815.ru
0clickemail.com
0wnd.net
0wnd.org
10minutemail.com
10minutmail.pl
20minutemail.com
migmail.pl
poczter.eu
rhyta.com
jourrapide.com
2prong.com
30minutemail.com
3d-painting.com
4warding.com
4warding.net
4warding.org
60minutemail.com
675hosting.com
675hosting.net
675hosting.org
6url.com
75hosting.com
75hosting.net
75hosting.org
7tags.com
9ox.net
Od 1 stycznia nie można zakładać już kont na maile tymczasowe, mamy aktualnie bazę na ponad 550 takich kont, aczkolwiek codziennie powstają nowe, na bieżąco monitujemy i dodajemy do spisu.
Chciałbym napisać że wszystkim zostaną odjęte punkty za takie maile tymczasowe, można powiedzieć że każdy będzie miał po równo zabrane.
Wracając do sprawy użytkownika Pawlak093, odejmę Ci 50k pkt za te konta, których byłem pewny w 100% resztę zostawię, aczkolwiek nadal masz poleconych z nickami:
dkdokod
qaqa11 -
[email protected]
ulou -
[email protected]
adfgsbdfjksbh -
[email protected]
pavjush123
qtas123
test123
kontokontokonto
zxcvbnm3412 -
[email protected]
kurwik
Od razu jak się widzi taki nick powinno się zgłaszać, aczkolwiek nie napisałem tego nigdzie więc się nie będę czepiał. Dodam tylko że te nicki są już po sporej selekcji.
Poprzedni właściciel nie sprawdzał kont tymczasowych, ani multikont. Ja weryfikuje to od początku stycznia, zweryfikuję każdego kto chce wygrać nagrody i odejmę mu punkty za takie konta. Uważam że jest to uczciwe.
Pawlak093 odejmę Ci 48 000GP, reszta wraca do Ciebie.