Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Coś u mnie tym razem nie wyszło z zamianą profilu na fp, wszystko zrobiłem jak trzeba a lista znajomych nie przeszła w fanów profilu ;/
A było ich ponad 1,5k
EDIT:
Jednak po godzinie like wskoczyły na fanpage Wszystko działa.
Szczerze powiedziawszy to nie wiem, dlaczego taki jest wymóg Facebook'a, aczkolwiek zgodnie z przysłowiem "jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze", prawdopodobnie profilom biznesowym częściej oferują płatne promowanie fanpage'a, przy większości postów dodają informacje o płatnym zbieraniu publiczności, opłaceniu dodatkowego zasięgu itd.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2014 14:08 przez poczmail.)
Dziś próbowałem skonwertować profil z 4,8k znajomych na fanpage i wyskakuje mi taki błąd:
Wie ktoś może jak to obejść? Bo ja nie chcę łączyć stron tak jak mi wyskakuje na fb, chce zamienić profil na fanpage... Liczy się dla mnie szybka odpowiedź