Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
iCharge, najwyższe stawki, najwyższa konwersja! » Ogólna dyskusja o programie

Autor Wiadomość
RE: iCharge, najwyższe stawki, najwyższa konwersja!
Sprawdź:
Ooo, już się doczekać nie mogę, mam nadzieję, że stawka będzie równie wielka, tak jak za aktualne programy. Big Grin. Mi to najbardziej zależy na plikach Big Grin
Będą 3 nowe programy, pilki będą w następnym tygodniu. Tak stawka będzie 5 złotych = )
Czy są możliwe wypłaty na PayPal? Czy tylko na konta bankowe?

@Edit
Przeczytałem inny temat i już znalazłem odpowiedź, zarejestrowałem się w serwisie bo na prawdę świetnie wygląda i wyczuwam okazję na dobry zarobek Wink
Na pay-pala również jest możliwość wypłat, zamiast konta bankowego wpisujemy pay-pala ; )
@
szamus200
Wysłałem Ci emaila poprzez forum , proszę o poradnik na PW , zarejestrowałem się z Twojego linku referencyjnego. Mam nadzieję , że rzeczywiście poradnik czy porady okażą się sensowne i do wykonania .
Pozdrawiam

Resztę przepraszam za rozmywanie tematu , chociaż z tego co zauważyłem na forum niektórym się to zdarza i myślę , że administracja może przymknąć na to oko.
Pierwszy mój wpis , sporo już przeglądałem ostatnimi czasy róźne podfora tego forum , jednak nie wypowiadałem się gdyż uważałem to za bezsensowne z powodu niezbyt dużego doświadczenia.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Smile Postaram się czasem skrobnąć jakiegoś posta jeżeli będzie coś wartego uwagi.

choli11, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
hmm moze zaczne zarabiac TUTAJ Big Grin! admini mozna pw, jakis kontakt wasz skype, vt, gg ? fb?
Na koncie ma pan nasz email przez który może się pan z nami kontaktować.
Ogarnijcie się ludzie ten temat nie jest od kłócenia Smile...

A co do serwisu, korzystam z niego od wczoraj i muszę go pochwalic, ponieważ jest szybki kontakt z administracją i nie ma problemu z leadami Smile . A co do wyplat jeszcze nie zdążyłem zlecic.
Szamus200, żeby uniknąć takich problemów na przyszłość proszę tworzyć własny wątek, a nie spamować tym w wątkach niepowiązanych, aby mógł pan informować o postępach w sprawie bezpośrednio na własnym "dziale"
Myślałem, że takie sprawy będą ludzie załatwiać na PW a tu jeszcze robią nie potrzebną kłótnie ze mną.
A tak w ogóle o której godzinie możemy się spodziewać tych nowych programów? Jestem ciekaw czy zrobiliście coś ciekawego.
Odpowiedz