Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mi również nie, 500 wywala.
Dobrze, że prawdopodobnie już jutro będę stał na Security. Byłoby to dziś, ale dostałem blokadę w FTP na IP, i za nic nie mogę się połączyć
Wczoraj bezproblemowo przeniosłem się na Security, a dziś już wysyłają mi wiadomość, że mam ograniczyć CPU, gdyż wykorzystuje aż 15% :O No ludzie, o co chodzi? Nie wiem, może zmienić szablon, albo coś usunąć? Bo mnie szlag trafia, jak mi znów tutaj wyłączą...
Jeżeli nie chcecie mieć problemów to przenieście się na jakiś dobry hosting a nie jakieś badziewie. Przykładowo PERSONAL Hosting w az.pl teraz 90% taniej do 7 maja więc zapłacisz 21,90 i masz spokój rok. A potem to jak już zarobisz na ppa to sobie przedłużysz bez problemu lub przejdziesz na jakiś inny.