Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Shop coraz bliżej

Autor Wiadomość
RE: Shop coraz bliżej
Sprawdź:
(02-05-2010 11:38)Boski90 napisał(a):  Zaraz zaraz, jak po roku kasują się wszystkie ptz? Słyszałem że po roku kasują się te ptz które były uzbierane dokładnie rok temu, a te co były uzbierane pół roku zostają jeszcze pół roku na naszym koncie.

Dokładnie. Każdy punkt ma osobno rok ważności.
Z tym odejmowanie ptz to masakra - lockerz dokładnie przemyślał żebyśmy za dużo nie wygrywali i ciągle siedzieli na och stronie.

Na każdym restocku powinni pisać ile jest sztuk danego przedmotu np. iPod - 100
mam mieszane odczucia ciągle nowe sposoby na zbieranie ptz- mydlą nam oczy tymi punktami - a gdzie nagrody !!!???
Ważne żeby Shop nadszedł :]
(03-05-2010 20:42)qazwsx napisał(a):  Z tym odejmowanie ptz to masakra - lockerz dokładnie przemyślał żebyśmy za dużo nie wygrywali i ciągle siedzieli na och stronie.

Na każdym restocku powinni pisać ile jest sztuk danego przedmotu np. iPod - 100
mam mieszane odczucia ciągle nowe sposoby na zbieranie ptz- mydlą nam oczy tymi punktami - a gdzie nagrody !!!???

Jak by nie odejmowali ptz to każdy by miał ich z 20 000 i więcej, i stać było by każdego na każdą nagrodę Tongue
Ale sobie zarobili na nas :/..

I dodam: najbardziej aktywni użytkownicy to nie z listerzy tylko ci, którzy cierpliwie przez rok czekali na nagrodę nawet jeżeli tej nie udało się im zdobyć.. Takich użytkowników lockerz chce dyskryminować z gry usuwając im dotychczasowy dorobek na lockerz, równocześnie otrzymują za to kasę i nikt im tego wypomnieć nie może..

Dodam kolejne: mi są niepotrzebne restocki bo i tak nigdy nic na nich nie wygram.. W 5 sekund zalogować się, wejść w takie brands jakie chcemy, znaleść nagrodę i klinąć w nią, do tego nie mogłoby nas ani trochę ścinać i autofille musiałyby działać.. Mission impossible :/ widać kto tu oszukuje/kto ma WIELKIE szczęście..
<ci którym się udaje wygrywać najbardziej rozchwytywane nagrody...>
@up
zgadzam się
no lepiej płacić mnie Big Grin niż pełna kwotę Smile
HAHAHAHAH wejdzie w sobie w shop, xbox360 = 32 tys ptz zeby obnizyc do 0 hahahahahahaaha nawet gra na xboxa to 5 tys ptz
Ja pier****111!!!!!!! Jakie ceny! Wygląda na to, że jeśli chce się nagrodę za same ptz to i tak trzeba najpierw kupić coś za dolary albo bardzo bardzo bardzo długo czekać! Ja kindziole nie spodziewałem się, że aż tak w górę pójdą. Myślałem że mając 4000 ptz jestem koziro a tu lipa Tongue
O.o Super, nacieszyłem się swoimi 3k przez 10min ;\ PS3 ok. 35K (/).-)

[Obrazek: 9KbCv.jpg]
Reputy rozdaje! 2 dziennie! http://zarabiam.com/Temat-1-Klik-2-Reputy-57130
Odpowiedz