Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Moje konto zostało zablokowane ;/
Czytałem na innym forum, że sporo osób ma ten problem. RevenueWallet odpisuje tylko, że "Twoje konto zostało zablokowane z powodu korzystania z dwóch kont". Ja i większość osób nie zakładała dwóch kont.
Jak jest u was, macie zablokowane konta?
(07-01-2013 09:52)blazej411 napisał(a): Moje konto zostało zablokowane ;/
Czytałem na innym forum, że sporo osób ma ten problem. RevenueWallet odpisuje tylko, że "Twoje konto zostało zablokowane z powodu korzystania z dwóch kont". Ja i większość osób nie zakładała dwóch kont.
Jak jest u was, macie zablokowane konta?
nie ja nie ma tego problemu loguję się normalnie
blokady są na podstawie ip - jeśli ktoś ma takie samo jak ty a są osoby co np nie znają się w cale a korzystają z sieci osiedlowej, każdy ma osobne konto bo różne osoby to u każdego leci ban bo 1 ip
ja mam za to inny problem - brak możliwości dalej wypłaty na lr, prawdopodobnie będę szukał kupca na konto niech je bierze w piz.... i sobie wypłaca na payza bo ja nie mam zamiaru zakładać tam konta i dawać się skubać na ich prowizjach z kosmosu, a sprzedawszy odzyskam chodź większą część zainwestowanych środków
Nie dobrze się dzieję, trzeba uciekać od nich. Szczęście w nieszczęściu że tylko 30$ wpłaciłem.
Na ja tą chwile to moje konto nie jest zablokowane.
Nawet na meila nie potrafili odpisać kiedy LR wróci... czyli może nie wróci..
mnie na całe szczęście udało się sprzedać konto - odzyskałem wkład i troszkę na tym zarobiłem
kupił jakiś angol na hiszpańskim forum chce to niech się użera z payza i daje rzeźbić na ich prowizjach z kosmosu, ja mam problem z głowy
dziwi mnie tylko fakt, że admin w 1 swoim serwisie dał się poznać od dobrej strony a w tym dziele tak poleciał w kulki ...