Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hm podawałem wyrażnie w tutorialu podaje link: http://www.youtube.com/watch?v=seEUYFoX2iw
Tak jak opisałem uzupełnijcie dane. Jak jest wiecej ulic o takiej samej nazwie i numerow domu w co watpie ... to odnajdą po nazwisku
(16-11-2009 21:22)MAGNUS95 napisał(a): dziwne bo jak ja chce zminic dane bo ę mam w nazwisku i chce na e to mi potem i tak ę zostaje nie wiem co sie dzije :PPP prosze o jakies wskazówki
Napisze to co zawsze powtażamy jak nie mamy na to wpływu... Napisz do Lockerz w tej sprawie... my nie mamy żadnego wpływu na to... może jak jeszcze raz zmienisz to wyloguj się, usuń pamięć przeglądarki i zaloguj się jeszcze raz... Albo dopisz hasło Jak nie pomoże to [email protected] <-- tylko oni Ci wtedy pomogą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2009 21:28 przez BeSTeK.)
(16-11-2009 15:22)MAGNUS95 napisał(a): ale macie proglemy <lol2> nie umiecie swoich danych podac
(16-11-2009 21:22)MAGNUS95 napisał(a): dziwne bo jak ja chce zminic dane bo ę mam w nazwisku i chce na e to mi potem i tak ę zostaje nie wiem co sie dzije :PPP prosze o jakies wskazówki
jestes pr0
co do pytania to moze sprobuj dopisac haslo lub wyczyscic cookies .