Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Lipton Taxi - łatwe do wygrania kubki, pendrivy, torby i IPAD!
Jest i torba D: Szkoda, że nie ma w rankingu kto ile ma taxi. Ktoś może wie czy da sie sprawdzić czy kolejne osoby dołączają po tym jak już zebrałem wszystkich na torbę ?
Teoretycznie na tym dolnym pasku możesz przesuwać i widzieć kto dołączył, ale nie wiem czy jeśli będziesz zapraszał nawet po zebraniu wszystkiego, to czy się wyświetli tam
Bo widziałem tam przy kubkach 7 zaproszonych znajomych i gdy 8 doszła to zniknęli może przy 9 przeskoczy automatycznie na pendrive? Niechcący chyba akceptowałem zaproszenie innej osoby mimo że już byłem dołączynny do aplikacji może być to powodem?
Raczej nie. Okay, jeśli dołączy Ci 9 osoba i nie pokażą Ci się - napisz na ich tablicy o tym wtedy Ci zweryfikują znajomych i dodadzą mi też na samym początku się nie pokazywali :/