Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wszystko ładnie, pięknie; rejestracja i pobranie pluginu bez problemów. Natomiast próba uruchomienia programu kończy się komunikatem o /błędzie krytycznym/. Nie pomaga ponowna instalacje i inne hokus - pokus. Jeśli autorze wątku możesz pomóc w rozwiązaniu tego problemu, wyrejestruję się z serwisu i na powrót zarejestruję się jako Twój ref.
Z-barre wprowadziło ciekawą nowość. Z tego co zrozumiałem, to za każde 100 bannerów obejrzanych przy pomocy surfbara otrzymujemy 1 bonusowy ticket (czyli im dłużej uruchomiony surfbar, tym więcej ich dostaniemy). Ticketów tych możemy używać w grach: little zackpot (jedna gra za 2, 5 lub 10 ticketów), free grille (cena za 1 grę, to 5 ticketów), a niedługo zostanie wprowadzona gra refferals grille, czyli pewnie coś podobnego do free grille, ale zamiast punktów będzie można wygrać poleconych. Ja mam uruchomiony surfbar przez kilkanaście godzin dziennie czyli dobra wiadomość dla tych co maja właczony komp. http://www.z-barre.com/index.php?referer=6158