Ja przeszedłem ogrom pomysłów (HYIP, SUrfbary, clikanie, mailing) aż doszedłem do wniosku, że to wszystko NIC NIE WARTE POŻERACZE CZASU.
W oparciu o te moje doświadczenia powiem jedno - chcesz poważnie zarabiać to znajdź prawdziwe Złoto Sieci
A co to jest? To jest coś, co dość trudno zdobyć ale daje zarobki na poziomie kilkuset-kilku tysięcy PLN miesięcznie. Myślę, że nie będę się tym dzielic na forum. Raz, że kosztowało mnie to jak wspomnaiłem kilka latek nauki (jestem ograniczony jak się okazuje

, dwa, że kilku czołowych polskich marketerów urwałoby mi głowę za te prawdy oczywiste
Jak coś, to zapraszam na PW.
A na koniec rzucę taki tips. W podpisie mam link do Programu Partnerskiego, który płaci 10 poziomów w dół. Ludzie nad Wami polecają ludzi pod Was i z tego macie pieniądze. Są dwa myki - pierwszy, że udział kosztuje 10$/miesiąc. Drugi, że trzeba polecić 6 osób, żeby korzystać w pełni z tego PP. Ja przekonałem brata, 3 kumpli (ci mają swoje blogi) i 3 sąsiadów z firemkami (korzystając z narzędzi PP zrobiłem im firmowe stronki). Tak zdobyłem swoje minimum
Da się? Da!
Jak ktoś chce spróbować to niech się odezwie, pomogę i moze dam BONUS zwracając opłatę za pierwsze 30 dni