Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
taak!
wiadomo, ze nie dadza 5 tysiecy filmikow, bo kazdy by tylko ogladał i zamawiał.
mogą zrobić sklepik i powiedzmy będzie otwarty np. raz w tygodniu przed godzine.
Ech nie kumam waszej paniki z tym sklepikiem. Ceny może i pójdą w górę ale i tak teraz są niskie. Niewiele ponad miesiąc uzbierałem na najtańszego ipoda więc czemu płaczecie. Sklepik nie będzie na pewno działał tak ze wchodzisz zamawiasz i masz a następnego dnia wchodzisz zamawiasz i masz. Będzie jakaś ilość nagród na miesiąc pewnie przewidziana, limit np. 1 rzecz na miesiąc, tak mi się wydaje. Przecież nie wszystkie strony oferują nagrody w uzupełnieniach, np głupie przeczytam wszystkich ma nagrody dostępna cały czas więc w czym problem.
I przestańcie już pisać jak to będzie źle bo nie wiadomo jak będzie, a tym co liczyli że za zbieranie PTZ przez 2 miesiące dostana MacBooka to gratuluję naiwności i powodzenia w życiu...
Taki mały offtop do Młodego ;p
Wiesz ja na MacBooka "zbieram" ,ale od początku myślałem, że to będzie parę miesięczne zbieranie + cud, aby w ogóle go zdobyć, więc poczekam na sklep i nawet jakbym musiał zapłacić za niego 200$, a nie 1000$ to jest wielki sukces ( w Polsce 4,5k zl kosztuje, a tak to masz za 600 zl )
no ja tez zbieram na macbooka albo na ipada ale tylko z zamiarem sprzedania go w polsce i zarobienia na nim;d.....a co do cen to na bank wzrosna 2 moze 4 razy ;d nie ma co sie oszukiwac. ale ewnie wyjdzie na jedno o ile nowe spsby zarabianaia ptz nie pojawia sie np w listopadnie gdzie mija rok od zalozenia mojego konta ;D to wtedy będa klocki....ale jakby nie bylo nagrody sa za free i maja byc za free no chyba ze ktos bedzie chcial dac i kase i ptz , jak kto woli. wiec ja bym sie mimo wszystko z tego cieszył