Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
a w tych płatnychzadaniach.pl to jakie są stawki za dane zadania? ile czasu zajmuje ich wykonanie i czy duzo jest zadań innych czy powtarzają sie te same?
Na razie serwis jest w wersji "beta". Stawki to 10-90 gr, a za pobranie 80% z tego co na tobie zarobi Admin. Zadania można wykonywać raz na 24h. Z poleconych jest 10% od ich zarobków.
Kurde jak tak patrze na wasze zarobki w FireCash'u to aż mi staje..
Nie wiem co mnie blokuje ale myślę godzinami i nic nie rozkminiam :S
Narazie sam FileSonic i Wupload w gre wchodzi.
A to przepraszam za pomyłkę, Wupload służy mi jedynie do przekierowywania linków z filesonic na wupload a z wupload na filesonic bo z filesonic na filesonic się nie da.
Ja wrzucam tylko na DarkWarez i uploaduje tylko muzykę - wyciągam prawie 2$ (niecałe 200 pobrań) dziennie. W miarę czasu i doświadczenia nauczysz się co ludzie pobierają.
no niewiem ja uploaduje przewarznie xxx i ciężko schodzi jaka muzyke upasz ??? pomógł byś mi ??? niestety refa już nie wezne od ciebie bo mam konnto ale jak się zastanowisz to napisz na gg 88933889
Przerzuć się na muzykę, próbowałem gry, filmy, xxx, programy i muzyka jakoś najlepiej schodzi. No jeszcze czasem film pobiorą.. Nie wiem czego to jest wina. A jaką wrzucam? Może to nie jest jakiś sekret, ale zostawię to dla siebie i refów ( których mam 0 ).