Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam pytanko jak myślicie jeżeli zaprosiłem mame i tate na tym samy adresie ip i założyłem konta na tym samym adresie ip to mogę dostać ban od lockerz ? Nie chciałbym stracić moje 259 PTZ i konto Z-Lister .
Mam się przyznać odysowi czy nie ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2009 21:24 przez Sonybek.)
(18-11-2009 21:25)MAGNUS95 napisał(a): lepiej sie przyznac
(18-11-2009 21:31)Sonybek napisał(a): Dzięki serdecznie za podpowiedź . Oki jutro im napisze.
absolutnie nie, nie opowiadaj glupot magnus,
na jednym adresie ip moze uczestniczyc na lockerz wiele osob - czlonkow rodziny jest to jak najbardziej dozwolone i opisane w regulaminie lockerz.
Nie martw się bo nie ma czym to w 100%tach legalne , problem by się zaczał gdybyś mial 10-15 członkow rodziny
Dobra dzięki za podpowiedź . No jak będę miał jakieś problemy to im napisze że nie mam tylko jedne kąto swoje i 2 pozostałe ale są to kąta moich rodziców.
moj brat jak zakladal konto to tez wszystko wypełniłdobrze i tez mial 0 ptz ale potem mu wyslalem zaproszenie drugie na drugiego e-maila i mial juz wszystko dobrze to cos u nich w bazie byl błąd nie trzeba sie przejmowac :D