Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak zdobywać punkty?

Autor Wiadomość
RE: Jak zdobywać punkty?
Sprawdź:
Powinny być za niedługo wszyscy na to czekają Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
ja już chce więcej punktów!! xd
eh zastanawiam się czy oddadzą mi ptZ za ipod'a eh wydaje mi się, że ten niespodziewany restock to chybiony pomysł od dziś serwer będzie tak przeciążony, że walną to na tablicę a ludzi i tak się rzuci :|
znalazłem oszusta
http://www.youtube.com/watch?v=4i8GtX-2Mvc
Tacy długo nie pociągną, lockerz od razu bana daje Smile Nawet nie czeka na restock

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
o co chodzi z filmami i grami przeciez jest tylko jedna gra na poczatku
(03-01-2010 19:27)Daniel napisał(a):  o co chodzi z filmami i grami przeciez jest tylko jedna gra na poczatku

Filmy, gry itp. mają wprowadzić w przyszłości. Prawdopodobnie w pełnej wersji Lockerza.Wink
Witam.. Jestem tu dosc nowySmile wlasciwie sie dopiero zarejestrowalem wiec jeszcze nie kumam co i jak.. w zwiazku z tym prosze kogos uczynnego o jakies rady a najlepiej radę ktora mnie wprowadzi... chodzi mi jesli mozna o tzw. konkrety odnosnie tego serwisu i korzystania z niego... z gory dziekuje...
kolp, poszukaj na forum, znajdziesz tutaj wszystkie przydatne informacje. ;P
nie wiem dlaczego ;p ale pierwszy raz widzę ten topic Wink i jak zwykle muszę admina orypać Big Grin

@admin - a powiedz mi co było w święta - z-listerzy dostawali po 10 PtZ za odp. a zwykli 5 PtZ
więc to może nie przypadek ...
Odpowiedz