Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Przeprosiny dla Xnationa

Autor Wiadomość

Sprawdź:
w sumie to xnation probowal rozdrapac wszystko...

Xnation, nie tłumacz mi się. Nie obchodzi mnie to jak ty to widzisz, ja uważam inaczej . Jak widać to że szukasz wszędzie zaczepki to jedna wielka prawda i nie śmiej nawet mówić że jest inaczej! Mogę nawet powiedzieć, że potwierdzi to około 90% forumowiczów!

Naprawdę, ledwo przyszedłeś i już całe forum ma przez ciebie problemy! Przez te twoje głupie dochodzenie sprawiedliwości! Jak lubisz się bawić w detektywa to idź na forum prawnicze albo coś a nie wprowadzaj zamieszania na zwykłym, prostym forum o zarabianiu!

Mówisz że denerwujemy cię? A kto ci każe tutaj siedzieć! Wyjście stąd jest naprawdę proste i uwierz mi- da to wreszcie spokój innym.

Zobaczcie sobie jego posty: http://zarabiam.com/search.htm/authors/Xnation,0 prawie wszystkie to posty prowokujące do kłótni, zwracanie uwagi, tłumaczenie się lub inne nic nie wnoszące(poza nieładem) do tematu informacje!

Mam już tego serdecznie dosyć!

a kto nie ma? zatluc go mlotkiem przez internet... [tak, to przenosnia, powiedz ze lamie regulamin, i wskaz mi gdzie. no i nie zapomnij o screenie...]

[ Dodano: 2008-07-15, 17:10 ]
http://zarabiam.com/topics21/pokaz-swoje....htm#31164

Cytat:a kto nie ma? zatluc go mlotkiem przez internet... [tak, to przenosnia, powiedz ze lamie regulamin, i wskaz mi gdzie. no i nie zapomnij o screenie...]

Grozisz mi idioto a to jest karalne z tego co evolucja mówił ;-)

Evolucja ja wiem że bardzo chcesz się mnie pozbyć, i wiem też dla czego. Jeśli stąd odejdę to tylko po przebadaniu Cię bardzo szczegółowo :idea:

Bezsensowny temat...

Dokładnie.. W imieniu swoim proszę go wywalić tam gdzie światło nie dochodzi

bo nation robi go bezsensownym

bezsensowny był od chwili naciśnięcia przez Ciebie "Nowy temat"

Zaczynacie znowu pieprzyć głupoty, to już jest nudne.
Najpierw próbujecie go wywalić z forum bez podstaw, a teraz go przepraszacie.
Bezsens.

Dokładnie.. W imieniu swoim proszę go wywalić tam gdzie światło nie dochodzi

CZY TU NIE MA MODÓW ?!?!??! :-? Kto pozwala na taki śmietnik? ELO MODY!! jesteśta? :idea: :->
Wątek zamknięty