Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Na co zbieracie pieniądze?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
DaGoor napisał(a):Ja musze mieć biegi :idea:

I znowu temat o mnieTongue :->

Ja jeszcze nie wiem na co zbieramTongue bo duzo to jeszzce nie zarobilemBig Grin ale mam okazje bo w 07bux mam ponad 5$ dziennie;d :-?

garenge pamiętam jeszcze z czasów mojego forum e-motor.info ;-) Tez fajnie pisało się o motorkach

Ja całe życie mam do czynienia z motocyklami i od zawsze jakiś miałem. Moim największym marzeniem w tej kategorii było by YAMAHA R6, narazie jestem zbyt młody i zbyt mało szmalowny na to cacuszko :-P

Xonic, to może przywrócisz to forum?

DaGoor. Ja jestem wogole za zrobieniem dzialu :-) ja bym chcial jakas aprilie. I tak jak ty nie nawidze skuterow. Nie dosc ze z plastiku to jeszcze automat :/

Loczek, tak się składa że zatraciłem je, nie chcę nawet tłumaczyć w jaki sposób ale bardzo żałuję bo lubiłem tamto forum...

Mógł bym zrobić ale było by wszystko na nowo... I z pewnością potrzebował bym adminów bo tam już na pewno nie wyrobię :-(

No możemy zacząć na nowo, mógł bym być adminem od strony technicznej lub zajmować się moderowaniem itd.

No spoko... Tylko czy masz na to czas?

Bo często tak jest że później każdy zapomina i wiesz...

Oczywiście, że mam wkońcu wakacje prawie są.

ZGŁASZAM SIE NA ADMINA!!Tongue

travispl napisał(a):I tak jak ty nie nawidze skuterow
Lubie skutery :-) i mam jednego :-) chinol ale po wizycie u fachowca jeździ jak japoniec :-P
travispl napisał(a):Nie dosc ze z plastiku to jeszcze automat :/
z tym się trzeba zgodzić, ale skuter został stworzony do jazdy głownie po równym torze (szosie), a nie po wybojach, więc tutaj za bardzo wytrzymała obudowa nie gra roli :-)
Cytat:A ja sobie zbieram na moto typ Yamaha DT 80
Mój kumpel ma taką tylko 125 :-) fajny motorek :-)

Osobiście kupiłbym sobie crossa/enduro ale... ehh zawsze jest to ale..
Loczek napisał(a):Oczywiście, że mam wkońcu wakacje prawie są.
Czas na wakacjach to ma prawie każdy, wiec wiesz... :-)
BizNET napisał(a):Mógł bym zrobić ale było by wszystko na nowo... I z pewnością potrzebował bym adminów bo tam już na pewno nie wyrobię
Tu mógłbym się zgłosić :-P
Wątek zamknięty