Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[b:-|a4071a0fd]ReXXX[/b:-|a4071a0fd], kto ma to poprawić, skoro autor tematu był ostatnio online w marcu zeszłego roku, czyli zanim jeszcze wprowadzono zasadę o umieszczaniu tagów na początku...
no chyba sie nam admin zmienil na misterangelo czyżby przewrot marcowy w tej firmie?? minimum teraz to 5$ dla pre nomin, wiecie cos wiecej o tym adminie ??
Znany gościu z forum szuwiego, dość uczciwy, choć lubi wysyłać spam :idea: Co wiąże się, że chce zarobić jak najwięcej. Wątpię aby było lepiej niż za najlepszych czasów GL.
musze się was poradzic co do tej firmy, mam na koncie 1300 kredytek co z nimi zrobić? co do PTP to jestem poczontkujacy i nie wiem czy je wymienic czy moze poczekać ? jak myślicie pojdzie cena w góre na tej stronce??
mi też się paru odjeło :/ tyle nad tym kontem pracowałem a teraz poszło .. może dużo nie miałem bo to pierwsze moje konto itd ale niestety paru nie ma...